Evoluție la exterior și revoluție la interior: SEAT aduce un aer nou pentru Ibiza și Arona

14.04.2021

Evoluție la exterior și revoluție la interior: SEAT aduce un aer nou pentru Ibiza și Arona

Ibiza este un model simbolic pentru marca SEAT și parte integrantă a succesului acesteia, înregistrând vânzări totale de aproape 6 milioane de unități de la introducerea sa pe piață.

  • De la lansarea sa în 2017, Arona a devenit un pilon cheie pentru SEAT; în 2020 a fost al doilea cel mai vândut model al gamei
  • Premiera Mondială pe 15 aprilie, ora 13

SEAT aduce o nouă energie autovehiculelor sale urbane cu un spirit proaspăt, întrucât declară evoluție la exterior și revoluție la interior pentru popularele modele Ibiza si Arona.

SEAT Ibiza este un model simbolic ce aduce o contribuție importantă la succesul mărcii. De la introducerea sa pe piață în 1984, micul hatchback s-a impus ca fiind cel mai de succes vehicul care a ieșit vreodată de pe linia de producție SEAT. Iar versiunea actualizată își propune să mențină acea mentalitate câștigătoare.

I se alătură SUV-ul urban îmbunătățit, SEAT Arona, care oferă un design exterior mai robust și un caracter off-road mai pronunțat, astfel încât chiar și pe străzile pline de viață ale orașului, se simte mai sigur și capabil să facă față oricărui lucru aruncat în cale.

"SEAT Ibiza a fost piatra de temelie a succesului mărcii, cu aproape 6 milioane de vehicule vândute pe parcursul celor cinci generații ale sale, în timp ce SEAT Arona este un pilon clar în gamă, fiind al doilea model SEAT cel mai vândut anul trecut", a spus Wayne Griffiths, Președinte SEAT și CUPRA. "Facelift-ul actualizat și îmbunătățit al ambelor modele completează atributele incredibile deja existente ale autovehiculelor, livrând o ofertă de produse mai completă, în timp ce reîmprospătează designul acestora."

Lumea a devenit din ce în ce mai digitalizată, iar SEAT Ibiza și Arona sunt gata să facă parte din această călătorie, păstrându-și spiritul tânăr și adăugând mai multă intuitivitate, funcționalitate și calitate percepută spațiului interior, realizate printr-un limbaj de design îmbunătățit și niveluri avansate de tehnologie.

Rămâneți la curent, deoarece Premiera mondială digitală a noilor SEAT Ibiza și SEAT Arona va avea loc pe 15 aprilie la 1:00 PM.