Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Salonul Auto de la Paris

Un strop de Barcelona la Paris

10.14.2016

Paris, 03/10/2016 - SEAT a ajuns deja la Paris în Porte de Versailles, gata pentru a deschide Salonul Auto. Și odată cu standul SEAT sosește la Paris și un strop din frumoasa Barcelona.

Noul SEAT Ateca a fost inspirat chiar de orașul în care a fost creat, Barcelona. De aceea, este firesc să le oferim participanților la ediția de anul acesta a Salonului Auto de la Paris posibilitatea de a vedea ce ne-a inspirat. La standul mărcii SEAT, care se află chiar la intrarea în Paris Expo, participanții au posilibilitatea de a gusta delicioasa bucătărie spaniolă, venită direct din capitala Cataluniei.  

De asemenea, standul va fi decorat în nuanțele pline de culoare și pentru care este vestită Barcelona, astfel că cei ce ne vizitează standul chiar au senzația că că se plimbă prin însoritul oraș.

Desigur, în centrul atenției se află noul SEAT SEAT Ateca, și mai ales SEAT Ateca XCELLENCE. Acest model  oferă cea mai nouă tehnologie și finisaje de cea mai înaltă calitate. În acest fel, publicul nostru are șansa de a vedea noul nostru SUV-ul modern  în toată splendoarea sa.

Deci dacă vreți să experimentați o atmosferă mediteraneană în Orașul Luminilor, îndreptați-vă către standul SEAT unde vă vom arăta tot ce are acest frumos oraș de oferit, noul SEAT Ateca. Dacă nu puteți ajunge la show, puteți fi la curent urmăriți-ne pe canalele de social media.