Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

PARIS MOTOR SHOW 2016

A început numărătoarea inversă pentru Salonul Auto de la Paris

09.30.2016

SEAT a început numărătoarea inversă pentru Salonul Auto de la Paris, care-şi va deschide porţile pentru public în perioada 1-16 octombrie. Iar în 29 şi 30 septembrie, în timpul zilelor de evenimente dedicate presei, SEAT îşi va dezvălui conceptul unic al standului, care va oferi ocazia de a cunoaşte şi experimenta marca într-un mod complet diferit faţă de ceea ce s-a mai văzut până în prezent. 

 

Marca spaniolă va expune un stand cu un format surprinzător, compus din două spaţii distincte. Este vorba de un amfiteatru 4D în care va fi ţinută o conferinţă de presă continuă, la intervale de câte 30 de minute şi va oferi un configurator de maşini care utilizează tehnologia BitBrain pentru a configura SEAT Ateca în versiunea care se potriveşte cel mai bine emoţiilor utilizatorului. Mai există o zonă în exterior, unde SEAT va organiza un loc pentru socializare, un centru pentru presă şi o zonă de relaxare, printre altele, astfel încât vizitatorii să poată trăi şi experimenta marca. 

 

Conceptul "Created in Barcelona" se va evidenţia de asemenea în spaţiul dedicat mărcii SEAT la Paris, pentru a sublinia aspecte precum inovaţia, tehnologia şi designul urban. Toate acestea sunt valori împărtășite atât de SEAT, cât şi de oraşul Barcelona. 

 

SEAT parcurge un proces de transformare, pentru a deveni o marcă care pune accente mai puternice asupra oferirii unor soluţii mai simple şi mai accesibile de mobilitate. Această transformare va modifica viziunea companiei asupra viitorului, conceptul său de mobilitate, produsele şi serviciile, precum şi structurile, procedurile şi echipele interne.

 

Ateca, al treilea pilon al mărcii, va juca un rol important şi în capitala franceză. Primul SUV SEAT, care s-a dovedit deja a fi de succes, va merge cu un pas şi mai departe, în versiunea X-Perience, care va fi lansată acum. Ateca X-Perience, inspirată din cultura mediteraneană, ilustrează latura cea mai aventuroasă a modelului off-road, fiind un exerciţiu care demonstrează posibilităţile oferite de familia Ateca, precum şi potenţialul său viitor.

 

Urmăriţi următoarele 2 saptămâni la Paris.