Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

1 - 16 octombrie 2016

SALONUL AUTO DE LA PARIS 2016

09.26.2016

Unul dintre evenimentele auto pe care nu le poţi rata în luna octombrie este Paris Motor Show. Evenimentul se întoarce anul acesta de pe 1 pe 16 octombrie şi după un an atât de interesant ca cel pe care l-a avut marca SEAT, aveţi de ce să aşteptaţi evenimentul cu entuziasm. Şi anul acesta se organizează în centrul expoziţional Paris Expo Porte de Versailles, unde vor fi prezente cele mai celebre mărci de maşini din lume pentru a vă prezenta cele mai noi şi mai importante propuneri din industria auto. 

După premiera mondială a SEAT Ateca ce a avut loc la Salonul Auto de la Geneva la începutul anului acesta, aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu viziunea noastră despre ce înseamnă un SUV modern, pentru că veţi vedea pentru prima oară noua versiune de echipare SEAT Ateca Xcellence. 

Ca întotdeauna, standul interior al mărcii SEAT va fi poziţionat în cadrul Grupului Volkswagen şi poate fi găsit în hala 4. Standul se va concentra pe digitalizarea mărcii, scoţând în evidenţă cele mai noi inovaţii ale SEAT, oferind celor prezenţi experienţe noi propuse cu ajutorul tehnologiei inteligente şi inovatoare. 

Noul SEAT Ateca va sta în centrul atenţiei în stand, demonstrând cum poate folosirea inteligentă a tehnologiei să genereze un plus de plăcere la condus. Vizitatorii prezenţi vor avea ocazia să vadă cum e la Barcelona cu ajutorul noului SEAT Ateca în realitatea virtuală; ei se vor bucura de o experienţă captivantă datorită fotoliilor Smart Chairs ce se vor mişca în concordanţă cu ce se întamplă în video. 

Încă o experienţă foarte specială la standul SEAT din cadrul Salonului Auto de la Paris este asigurată de către Bitbrain Car Configurator. Utilizatorii pot să-şi configureze varianta dorită de SEAT Ateca fără să ridice nici măcar un deget şi fără să rostească vreun cuvânt. Configuratorul The Bitbrain măsoară stimulii mentali şi generează automat maşina perfectă. 

Cealaltă parte a standului SEAT, cea aflată în exterior, unde puteţi găsi 3 variante diferite ale Noului SEAT Ateca, va fi poziţionată lângă intrarea principală a salonului. Acest stand va oferi o frântură de Barcelona în centrul Parisului. Mesajul principal este 'Creat în Barcelona' şi le oferă participanţilor o imagine de ansamblu captivantă a oraşului din care s-a inspirat Noul SEAT Ateca. 

Cu toate noile tehnologii la dispoziţie care te ajută să inţelegi foarte bine care este viziunea SEAT pentru un SUV modern, ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris este un eveniment la care pur şi simplu trebuie să participi. Asigură-te ca vei fi aici alături de noi!