Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

SEAT STARTUP ACCELERATOR BY CONECTOR

Specializat în Automotive & Mobilitate

09.26.2016

Barcelona, 19/07/2016. - SEAT și Conector își unesc forțele pentru a lansa un incubator de startup-uri specializat în industria de automobile și mobilitate. SEAT Accelerator prin Conector va promova cinci startup-uri în programul său inițial, cu birouri în locaţiile SEAT din Martorell. Antreprenorii vor primi sprijin şi asistenţă din partea mărcii auto şi vor urma metodologia Conector.

În angajamentul în derulare al companiei pentru inovare în sectorul automobilelor, prin intermediul acestui parteneriat SEAT îşi propune în mod clar sprijinirea antreprenorilor care găsesc noi soluții pentru industria auto și a mobilității. Mai mult decât atât, incubatorul de startup-uri Conector își consolidează angajamentul de a colabora cu companii majore și promova incubatoarele corporative.

Potrivit preşedintelui SEAT, Luca de Meo, "parteneriate precum cel pe care l-am realizat cu Conector sunt aliniate cu viziunea noastră pentru viitorul companiei de a promova un ecosistem de mobilitate. Noua economie poate fi înțeleasă numai prin colaborarea cu partenerii și integrarea platformelor. Acceleratorul de startup-uri ne va permite să facem schimb de cunoștințe și să accesăm cele mai bune talente. Noi stimulăm dezvoltarea transformării digitale SEAT ".

Pentru partenerul fondator Conector, Carlos Blanco "acest acord între SEAT și Conector consolidează angajamentul nostru pentru incubatoare corporative și arată că afacerile se apropie în mod constant de lumea digitală. Acceleratoarele corporative sunt un instrument excelent pentru companiile mari de a accelera transformarea lor digitală, de a participa la ecosistemul de start-up și de a obține o perspectivă de primă mână în noi soluţii tehnologice pentru sectorul lor ".

SEAT Accelerator de către Conector va accelera proiecte care au un model de afaceri ce implică industria automobilelor, mobilitate și logistică. Toate proiectele trebuie să fie propuse de către o companie stabilită, să fie scalabile și aplicabile la nivel internaţional, să ofere un produs sau serviciu care este deja pe piață și să prezinte indicatorii iniţiali de performanță. De asemenea, ei trebuie să aibă o echipă cu normă întreagă și un lider clar.

Aplicaţiile pentru programul de accelerare vor fi acceptate de astăzi, 19 iulie până pe 19 septembrie. Toți antreprenorii care doresc să aplice trebuie să utilizeze această pagină web: www.conector.com/seat

O comisie formată din manageri SEAT și parteneri Conector vor face selectia proiectelor care urmează să fie prezentate la Startup Day, eveniment în cadrul căruia membri Conector şi mentori și SEAT vor selecta cele cinci startup-uri ce vor fi accelerate.

Antreprenorii selectaţi vor petrece cinci luni în birourile SEAT din Martorell lucrând la strategia lor de creștere și vânzări și vor face progrese în aspecte ce necesită îmbunătățiri împreună cu consiliul de mentori, alcătuit din reprezentanți Conector și SEAT. In plus, ei vor beneficia de asistență din partea companiilor partenere, formare continuă și se vor alătura unuia dintre cele mai bune ecosisteme antreprenoriale din ţară.

Ziua Demo va avea loc la sfârșitul programului de accelerare, un eveniment în care antreprenorii îşi vor prezenta proiectul firmelor de top de venture capital din ţară, investitorilor şi business angels pentru a asigura investiţii. Acesta va fi, de asemenea, o oportunitate de a identifica posibile sinergii între startup-uri și SEAT.

SEAT Accelerator de către Conector este primul program de accelerare corporativă rezultat în urma parteneriatului dintre Talent Republic şi Conector pentru a accelera transformarea digitală a marilor corporații.