Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Creat în Barcelona

Noul SEAT Ateca aduce plaja pe aeroportul din Barcelona

09.26.2016

Barcelona, 03/08/2016. - Noul SEAT Ateca va fi atracţia principală în această vară la aeroportul El Prat din Barcelona. Artistul Sergi Ramírez, care este specializat în sculpturi de nisip, a creat o replică folosind 26 de tone de nisip. Primul SUV din istoria mărcii, și unul dintre cele mai inovatoare în segmentul său, ATECA este recunoscut la scară mare de către clienți și poate fi admirat în Terminalul1 al aeroportului de aproximativ 100.000 de pasageri zilnic.

 

 

Un SEAT Ateca adevărat este expus alături de replica sa de nisip la un stand numit "Creat în Barcelona", precum și video-ul de realizare și o prezentare audiovizuală. Expoziţia va fi disponibilă până la sfârșitul lunii octombrie.

Directorul de marketing SEAT la nivel mondial, Susanne Franz a explicat că "scopul acestei expoziții este de a prezenta Barcelona pe bază de artă și design, cu o sculptură efemeră". Ea a adăugat că "Barcelona are unul dintre cele 10 cele mai aglomerate aeroporturi din Europa și este locul ideal pentru a expune SEAT Ateca și, în același timp, evidențiază legatura brand-ului cu orașul Barcelona".

Sergi Ramírez a creat sculpturi de nisip timp de 30 de ani. Creațiile sale artistice i-au adus mai multe distincții, printre care premiul întâi la a 3-a și a 4-a ediţie ale Certamen în Gran Canaria, locul al doilea la Festivalul Internațional de Sculptura din Nisip Zhoushan în China și locul al treilea la festivalul Tranum Strand în Danemarca.