Vicepreședinte nou al mărcii SEAT pentru Producție și Logistică

Dr. Christian Vollmer este noul vicepreședinte, responsabil pentru Producţie şi Logistică al mărcii SEAT

07.03.2018
  • Dr. Vollmer va conduce producţia SEAT în această perioadă a transformărilor digitale şi a implementării conceptului Industry 4.0
  • El preia acest post în Martorell după ce a fost în Shanghai vicepreședinte, responsabil pentru Tehnologie al SAIC VOLKSWAGEN

 

Dr. Christian Vollmer a fost numit vicepreședinte, responsabil pentru Producţie şi Logistică al mărcii SEAT, poziţie pe care o va prelua efectiv începând cu 1 iulie 2018. Până în prezent, Dr. Vollmer a fost vicepreședintele responsabil pentru Tehnologie al SAIC VOLKSWAGEN, compania care a luat naştere în 1984, din asocierea SAIC Motor cu Grupul Volkswagen.

Noul vicepreședinte preia funcţia de la Dr. Andreas Tostmann, care a fost numit acum membru al Consiliului de Administraţie al mărcii Volkswagen, responsabil pentru Producţie şi Logistică.

Dr. Vollmer, care îi va raporta direct Președintelui SEAT, Luca de Meo, este responsabil cu managementul celor trei unităţi de producţie ale mărcii, cu sediile în Martorell, El Prat de Llobregat (SEAT Componentes) şi Barcelona. În această perioadă a transformărilor digitale şi a implementării conceptului Industry 4.0, el se va ocupa şi de strategiile de sustenabilitate, precum şi de toate celelalte provocări ale mobilităţii viitoare.

Dr. Vollmer va conduce producția SEAT în această perioadă a transformărilor digitale şi a implementării conceptului Industry 4.0

Dr. Christian Vollmer (48) deţine titlul de Doctor în Inginerie Mecanică şi lucrează pentru Grupul Volkswagen încă din anul 1999. El şi-a început cariera la sediul central al Grupului, în Wolfsburg, în domeniul planificării capacității preselor, poziţie din care a devenit asistent al vicepreședinte. Apoi s-a mutat în Bratislava (Slovacia), în 2005, pentru a conduce producţie de acolo. În 2010 a fost transferat în China, în calitate de Director al Producţiei din Shanghai, unde, din 2014, este vicepreședinte al SAIC VOLKSWAGEN, responsabil pentru Tehnologie.

 

Preşedintele SEAT, Luca de Meo, a urat bun-venit noului vicepreședinte, responsabil pentru Producţie şi Logistică al mărcii SEAT. "Sunt convins că experienţa vastă a domnului Dr. Vollmer va contribui pozitiv în această etapă de globalizare a mărcii SEAT. De asemenea, cu siguranţă el va optimiza şi mai mult procesele noastre de dezvoltare a producției, permiţându-ne să continuăm progresele şi să evoluăm în domenii importante, precum Industry 4.0, digitalizarea producţiei şi sustenabilitatea unităților de producție SEAT."


Dr. Vollmer se alătură SEAT în domeniul producţiei în anul în care fabrica sa principală aniversează 25 de ani şi producţia însumează aproape 10 milioane de autovehicule produse.