Ofensiva modelelor SUV

Zece fani ai mărcii SEAT au avut ocazia de a vedea în exclusivitate noul model Tarraco

23.07.2018

Martorell, 23/07/2018.  - "Beastlie""stupenda""magnifique""schön""enorme"Cuvinte diferite, în limbi diferite, dar având la bază aceeaşi esenţă. SEAT a decis să invite zece fani ai mărcii, din întreaga lume, să arunce o privire în exclusivitate la cel mai nou model SEAT: Tarraco. Venind din Marea Britanie, Franţa, Italia, Germania şi Spania, fanii au avut ocazia să admire de aproape cel de-al treilea SUV al companiei, înaintea prezentării internaţionale a modelului. Iată care au fost reacţiile lor când au văzut automobilul care completează ofensiva SUV a mărcii:

Surpriză în întuneric

Fanii SEAT au primit invitaţia de a vizita sediul companiei din Martorell. Apoi ei au avut parte de o mare surpriză. Ei au primit instrucţiuni succinte, înainte de a intra într-o încăpere întunecată: "Intraţi, luaţi loc şi savuraţi!". Fanii grupaţi câte doi au intrat pe rând în auditoriul companiei, unde au reuşit să distingă doar două scaune. "De ce este atât de întuneric aici? Nu pot să văd nimic!", a spus mirat unul dintre vizitatori. "Ce se întâmplă aici?"", a întrebat apoi al doilea fan, luând loc pe scaunul său.

Exclusiv pentru ochii lor

Husa neagră a fost apoi îndepărtată, permiţându-le să vadă surpriza. "Ce siluetă elegantă. Este uimitor!", a exclamat unul dintre fanii prezenţi. Alături de design, le-au mai atras atenţia şi alte aspecte, precum robusteţea şi dimensiunile mari. "Este mult mai mare decât m-am aşteptat. Ar fi excelent pentru ceea ce am eu nevoie zi de zi," a spus un admirator francez al mărcii. "Îl vreau!", a exclamat un alt fan, care venise tocmai din Marea Britanie cu fiica sa.

Tarraco, denumirea latină a oraşului Tarragona, este primul nume de model SEAT ales în baza votului publicului. Astfel, peste 146.000 de fani au participat la faza finală a iniţiativei #SEATseekingName.

SEAT Tarraco va fi prezentat în premieră în 18 septembrie în Tarragona şi este noul model adăugat celei mai mari ofensive de produs implementate vreodată de marcă. SUV-ul de talie mare completează gama SUV-urilor, care este deja compusă din Ateca şi Arona. Modelul oferă spaţiu pentru până la 7 pasageri. Ofensiva de produs a fost lansată în 2016, odată cu introducerea modelului Ateca şi a continuat în 2017 cu Leon facelift, model urmat de a cincea generație Ibiza şi de noul crossover Arona. SEAT Tarraco va fi lansat pe piaţă la finele acestui an.