Ofensiva de produse

Cele trei SUV-uri SEAT, împreună pe drum pentru prima dată

16.01.2019
  • SEAT Ateca, Arona și Tarraco ies pe străzile din Barcelona, orașul în care au fost create
  • Toate trei au o personalitate distinctă, dar au același ADN de design și sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie de conectivitate și sisteme de asistență la conducere
  • SEAT Tarraco, cel mai mare și cel mai recent membru al gamei SUV, este deja disponibil spre vânzare

"Noul SEAT Ateca joacă un rol-cheie în noua noastră strategie de brand. Ateca lansează cea mai mare ofensivă de produs în istoria SEAT. " Acestea au fost cuvintele președintelui Comitetului Executiv SEAT, Luca de Meo, în timpul lansării primului SUV SEAT în 2016. Doi ani și jumătate mai târziu intențiile sale au fost îndeplinite, iar SEAT are acum trei modele în gama SUV, toate având același AND, dar cu propria lor personalitate distinctă. Astăzi sunt împreună pe drum pentru prima dată în orașul în care au fost create.

  • Design creat în Barcelona: acesta este factorul decisiv pentru 65% dintre clienții care achiziționează un SUV. În cazul modelelor SEAT, toate au o origine comună - Barcelona. "Toate cele trei au putut fi create doar în acest oraș", a declarat Alejandro Mesonero-Romanos, directorul de design SEAT. Cu eleganța, sportivitatea și pasiunea pentru detalii ca și caracteristici comune, fiecare model are propriile caracteristici. De exemplu, Arona are un "caracter puternic de crossover, cu 68 de combinații posibile de culori", Ateca se distinge prin "silueta elegantă", în timp ce Tarraco "își transmite caracterul datorită designului său frontal, care dezvăluie cum vor arăta viitoarele modele SEAT. "
  • Motoare pentru toate nevoile: cu performanțe cuprinse între 90 CP ai Arona și 190 CP ai Tarraco, cele trei SUV-uri oferă o mare varietate de motoare pentru a garanta performanța, eficiența și fiabilitatea. În plus, Arona este primul model din segmentul său care oferă un motor cu gaz natural comprimat (CNG), în timp ce Tarraco va beneficia de o versiune Plug-in hibrid. Cel mai mare SUV SEAT este "o capodoperă în ceea ce privește funcționalitatea și versatilitatea", a declarat Dr. Matthias Rabe, Vicepreședinte R&D SEAT.
  • Siguranța, cea mai mare prioritate: Traffic Jam Assist, Lane Assist, Cruise control adaptive (ACC), sistem de frânare de urgență ... Acestea sunt doar câteva dintre sistemele de siguranță de ultimă generație integrate în SUV-urile SEAT și care demonstrează angajamentul mărcii pentru prioritizarea siguranței și condusului facil. În plus, Tarraco ridică și mai sus ștacheta incluzând sisteme de recunoaștere a pietonilor și bicicliștilor.
  • Succesul vânzărilor: 30% dintre cumpărători aleg în prezent o mașină care oferă o poziție înălțată de conducere, cum ar fi un SUV. În ultimii cinci ani, vânzările acestui tip de vehicul de dimensiuni medii aproape s-au dublat în Europa, iar această tendință ascendentă este în creștere. Vânzările se așteaptă să crească cu 40% până în 2025, atingând un total de 2,8 milioane de unități. În cazul SEAT, SUV-urile au fost esențiale pentru creșterea vânzărilor companiei. Unul din fiecare trei mașini vândute de marcă este un SUV și acestor cifre li se va alătura în curând Tarraco.