Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
Sustenabilitate

VIITORUL ÎNCEPE ACUM

Pentru fiecare autoturism pe care îl dezvoltăm, ne asumăm o răspundere pentru mediul înconjurător, asigurând-ne că nu doar autoturismele în sine, ci și procesul lor de producție este cât mai eficient posibil.

SEAT al Sol

Centrala solară: SEAT al Sol

Cu o suprafaţă totală de 276.000 m2 deţinem cea mai mare centrală solară din industria auto şi odată cu aceasta, două fabrici întruna: o fabrică de autoturisme şi una de energie. Astfel, ne putem reduce emisiile de CO2 cu 7.000 de tone pe an. 

Responsabilitate

Responsabilitate: Generaţia următoare

În ultimii 50 de ani peste 2.500 de persoane au absolvit programele noastre de pregătire din SEAT Spania. În cadrul acestora, tehnicieni experimentaţi transmit cunoştinţele şi abilităţile lor următoarei generaţii.

Certificat Top Job

Certificat Top Job: Un angajator excelent

Lumea SEAT este plină de posibilităţi. De aceea SEAT Germania a fost primit distincţia de angajator de top. SEAT Spania a fost chiar desemnat, în 2015, ca fiind cel mai bun angajator din ţară. 

Motorizări

Oferă mai mult pentru mediul înconjurător

1
2
3
4
1
DEZACTIVAREA CILINDRIILOR

La turaţii reduse şi medii, deci la o acceleraţie redusă, doi din cei patru cilindrii sunt decuplaţi, pentru a creşte eficienţa energetică.

2
MOTORIZĂRI TGI

Această motorizare cu 81 kW (110 CP) poate parcurge cu o combinaţie de GPL şi benzină până la 1.360 kilometrii fără realimentare. 

3
ECOMOTIVE

Modele SEAT ECOMOTIVE oferă consum redus de carburant şi emisii CO2 scăzute. Astfel, vei consuma, în medie, mai puţin combustibil la fiecare drum.

4
MOTORIZĂRI ECOTSI

Descoperă puternicele noastre motorizări EcoTSI, care prin emisiile CO2 scăzute, îţi permit să conduci cu conştinţa împăcată.

Valoare adăugată

Economie: Valori cu valoare adăugată

Filosofia noastră de protecţie a mediului este mai mult decât o zicală frumoasă. La aspectul ecologic, se adaugă importanţa economică pentru regiune: SEAT Spania are 14.000 de angajaţi şi alţi 56.000 ca furnizori şi prestatori de servicii.

Descoperă cum a început totul