Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
PERFORMANŢĂ

PLĂCEREA CONDUCERII LA SUPERLATIV

Viteza nu este niciodată singurul factor. Ceea ce contează este plăcerea conducerii la fiecare drum: lung sau scurt, rapid sau lent. Acesta este obiectivul nostru la dezvoltarea fiecărei componente ale autoturismelor noastre. 

SEAT Sport

Zilnic pe podium

SEAT este o marcă care are motosportul în ADN. Acest lucru este evident în divizia noastră SEAT Sport. Printr-o colaborare strânsă între aceasta și centrul tehnologic, rezultatele de pe circuit sunt transpuse direct în modelele noastre sportive.

SEAT LEON CUP RACER

O bestie frumoasă

Dezvoltat pe bazele Leon-ului CUPRA, SEAT Leon CUP RACER trece de pe şosea pe circuit. Motorul său în patru cilindrii cu 330 CP şi cutia de viteze cu dublu-ambreaj în şase rapoarte îndeplinesc toate aşteptările legate de o dinamică extraordinară.   

Leon-ul CUPRA devine Leon CUP RACER.

Leon-ul CUPRA devine Leon CUP RACER.

Leon CUPRA

Leon CUP RACER

SEAT LEON CUP RACER

O bestie frumoasă

Dezvoltat pe bazele Leon-ului CUPRA, SEAT Leon CUP RACER trece de pe şosea pe circuit. Motorul său în patru cilindrii cu 330 CP şi cutia de viteze cu dublu-ambreaj în şase rapoarte îndeplinesc toate aşteptările legate de o dinamică extraordinară.   

MOTORIZĂRI

Performanţă în evoluție

Beneficiind de combinaţia optimă între performanţă şi eficienţă le permite puternicelor şi economicelor motorizări EcoTSI control complet, fără a sacrifica sportivitate. Iar funcţia activă de dezactivare a cilindriilor (ACT) sporeşte suplimentar eficienţa energetică.

Mai mult din toate

Fiecare dintre modelele SEAT oferă o senzaţie unică de conducere. Fie că este vorba de călătorii lungi sau scurte, fă-te comod şi savurează fiecare moment în SEAT-ul tău.

SEAT Leon CUPRA

Cel mai puternic autoturism de serie SEAT al tuturor timpurilor: Experimentează puterea a 213 kW (290 CP) în 3-uşi, 5-uşi sau în varianta combi SEAT Leon ST CUPRA.

CUPRA

Trăieşte o experienţă de conducere intensivă, mulţumită celei mai puternice motorizări SEAT a tuturor timpurilor cu 213 kW (290 CP) de la 0 la 100 km/h în numai 5,6 secunde.

Dezactivare activă a cilindriilor ACT

Motorizările 1.4 TSI cu funcţie de dezactivare a cilindriilor cresc eficienţa energetică, prin ACT la turaţii reduse spre medii doi din patru cilindrii sunt decuplaţi.

SEAT Ibiza EcoTSI

Performanţă şi sustenabilitate excelentă: noile motorizări EcoTSI cu până la 81 kW (110 CP) asigură dinamică puternică şi eficienţă sporită.
TEHNOLOGIE 4Drive

4x mai puternic

Descoperă alte imagini

Sistemul de tracţiune integrală permanentă 4Drive asigură prin intermediul unui diferenţial Haldex, din a cincea generaţie, o experienţă de conducere stabilă  şi plăcută pe orice drum şi orice condiţii meteo.

TESTE DE ANDURANŢĂ

Autoturisme la limită

Testăm autoturismele noastre în orice situaţie imaginabilă, pentru a ne asigura că sunt într-adevăr pregătite pentru orice. Acestea străbat peste 20.000 km, în locaţii în care temperaturile variază între minus 40 şi plus 45 grade Celsius.

NÜRBURGRING

Deţinător de recorduri

Cu pilotul de curse Jordi Gené la volan, SEAT-ul Leon ST CUPRA cu motorul său de 280 CP a scris istorie, parcurgând o tură de circuit în 7:58:12 - cu câteva fracţiuni de secundă mai rapid decât SC-ul CUPRA de anul trecut - stabilind astfel un nou record mondial pentru autoturisme combi cu tracţiune faţă, în iadul verde al Nürburgring-ului.

Descoperă pasiunea noastră pentru perfecțiune