Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
ORIGINI

POVESTIRILE DEVIN ISTORIE

Povestea noastră a început acum mai bine de 60 de ani - de atunci istoria noastră se îmbogățește continuu cu milioanele de experiențe din fiecare autoturism pe care l-am construit. 

SEAT 600

O naţiune în mişcare

SEAT 600 a schimbat, în 1957, nu doar industria, ci şi oamenii din Spania. Dintr-o dată întreaga ţară era în mişcare şi pasionată de autoturisme. Chiar şi astăzi mai există câţiva dintre aceşti eroi în acţiune.

HANGAR A-122

A fost odată ...

În ţara noastră natală există un loc secret cu comori ascunse: hangarul A-122. În cea mai mare colecţie de SEAT-uri clasice, rarităţi şi autoturisme concept, fiecare are propria sa poveste de împărtăşit.

SEAT 1400

Primul SEAT

SEAT 1400 în imagini

În anul 1953 este construit primul SEAT din lume: impozanta şi luxoasa limuzină SEAT 1400. Cu designul său perfect, a devenit imediat un reper al timpurilor lui.

SEAT IBIZA

Naşterea unei legende

Odată cu prima generaţie a SEAT-ului Ibiza, în 1984, inginerii noştri au creat un reper şi au etalat marca la nivel internaţional. Cu peste 5 milioane de autoturisme produse până în prezent, este şi acum flagship-ul mărcii SEAT.