Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
INOVAŢIE

IDEI CARE FAC DIFERENŢA

Capacitatea noastră de inovație rezidă în cei peste 1.000 de colegi ai Centrului de Tehnologie din Martorell. În spiritul mărcii planificăm, dezvoltăm și creăm autoturismele noastre și insuflăm viață tehnologiei. 

Centrul Tehnologic

Inima mărcii SEAT

1
2
3
4
1
Centrul Tehnologic

Deschiderea centrului nostru tehnologic din Martorell, lângă Barcelona, în 1975, ne-a permis să dezvoltăm şi producem autoturismele noastre complet independent. Aici se dezvoltă ideile inovative ale unor perfecţionişti pasionaţi.

2
Centrul de design

Aici lucrează designerii noştri la perfecţionarea interiorul şi exteriorul fiecărui autoturism. Doar aşa ne putem asigura că fiecare model are ADN-ul său unic.

3
Tunel de lumină

Aici se testează intensitatea şi uniformitatea luminoasă ale elementelor de iluminare: de la stopurile LED până la iluminarea interioară şi farurile Full LED.

4
Teste de sunet

De la motor până la închiderea uşilor, toate componentele de sunet sunt testate intensiv de inginerii noştri - pentru a crea o experienţă acustică plăcută. 

FARURI FULL LED

Inovaţie strălucitoare

SEAT-ul Leon a fost primul autoturism din clasa sa dotat cu faruri Full LED. Acestea îţi permit să conduci mereu pe o şosea perfect luminată, ca ziua, într-o lumină care nu oboseşte ochii.

SIMULATOR

Perfecţiunea vizualizată

Tehnologia avansată ne permite să recreăm virtual fiecare componentă a fiecărui model. Astfel putem analiza în profunzime şi perfecţiona autoturismele noastre, înainte ca ele să devină realitate. 

Conectivitate

Legătura perfectă

Cu aplicaţiile noastre, dezvoltate inhouse, pentru tehnologia noastră de conectivitate Full Link, îţi oferim o experienţă de conducere complet conectată. Astfel eşti şi la drum mereu în contact cu lumea întreagă.

Funcţie Read-to-me

Rămâi informat, cât mai confortabil. Fie ca e vorba de e-mailuri, ştiri, update-uri Twitter sau Facebook: cu funcţia Read-to-me le poţi asculta pe toate

SEAT DriveApp

Cu SEAT DriveApp, prin tehnologia MirrorLink™, este foarte simplu să experimentezi conectivitate deosebită. Poţi primi update-uri legate de starea vremii, Social Media sau prin funcţia Challenger poţi îmbunătăţi stilul de condus.

CHALLENGER

Această funcţie a SEAT DriveApp te ajută, prin mici sarcini amuzante, să îţi optimizezi stilul de condus.

Tehnologie Full Link

Complet conectat, complet compatibil: cu tehnologia Full Link poţi conecta extrem de uşor smartphone-ul la autoturism, utilizând MirrorLink®, Android Auto® sau Apple CarPlayTM.

Desktop Personal

Desktop-ul sistemului de infotainment SEAT poate fi personalizat cu aplicaţiile şi gadget-urile tale favorite printr-o simplă apăsare de buton.
FABRICA VIRTUALĂ

Simţuri digitalizate

Angajaţii noştrii utilitează tehnologii avansate, pentru a se cufunda virtual cu toate simţurile în autoturismele noastre, înainte ca ele să devină realitate. Astfel se pot lăsa ghidaţi complet de experienţa şi simţurile lor.

SIGURANŢĂ PASIVĂ

Fiabilitate dovedită

Şi inginerii noştrii pentru siguranţă pasivă sunt perfecţionişti pasionaţi. Ei se asigură de protecţia maximă la fiecare călătorie atât pentru pasageri, cât şi pentru alţi participanţi la trafic.

Aici creăm Technology To Enjoy