Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
DESIGN

INGINERII FRUMUSEŢII

În producția modelelor noastre fiecare detaliu contează: când valorile mărcii și caracterul modelului capătă formă, dăm sens designului. De aici reiese iubirea noastră pentru frumusețe și perfecțiune. 

VOLANUL

Legătura dintre om și mașină

Prin întermediul volanului devii una cu SEAT-ul tău. El reprezintă interfața pentru comenzile tale și accesul spre numeroasele posibilități oferite de autoturismul tău. De aceea îl considerăm o operă de artă realizată manual.

Procesul de design

Un vis capătă formă

1
2
3
4
1
De la schiță la studiu

Fiecare dintre autoturismele noastre începe ca o schiță pe hârtie, înainte de a trece printr-un proces de câțiva ani până la prezentarea publică. Reprezentativ pentru filosofia noastră de design este conceptul SEAT 20V20 - unul din punctele de atracție majore ale Salonului Auto de la Geneva 2015. 

2
Manufactură perfectă

După finalizarea designului, o echipă de ingineri și designeri trece la elaborarea și realizarea acestuia. Fiecare detaliu exterior este perfecționat, pentru a produce un model în mărime naturală.

3
Frumusețe interioară

Cum este finalizat designul exterior, urmează conceperea interiorului, urmărind de data aceasta alte criterii estetice. Suntem mult mai preocupaţi, pe lângă designul atrăgător, de ergonomia interiorului şi de confortul în utilizare.

4
De la idee la realizare

Dezvoltarea unui autoturism concept este o muncă solicitantă. Numeroși designeri, dezvoltatori și ingineri din întreaga lume își aduc expertiza individuală pentru a transpune conceptul în practică.

Design Exterior

Prima impresie contează

SEAT Leon ST CUPRA

Gama SEAT Cupra reprezintă cele mai dinamice și sportive modele SEAT. SEAT-ul Leon ST CUPRA nu face excepție - cu un design stilat și performanță excelentă

Perfect conturat

Din fiecare prototip este realizată o machetă, pentru care lutul este stratificat manual și precis de către designerii noștri peste un miez de spumă.

Atenție la detalii

Chiar și cel mai mic detaliu este desenat, redesenat și recreat – până când rezultatul final este perfect.

Culori reale

Culoarea este un aspect important al caracterului unui autoturism. De aceea îți oferim ție și tuturor clienților noștri o gamă de 22 de culori atractive.

Vizionar

Farurile și stopurile Full LED, moderne și dinamice, garantează nu doar vizibilitatea perfectă, ci și stilul perfect.

Mai mult decât design.

Cea mai mare provocare pentru echipele noastre de design constă în realizarea legăturii perfecte dintre formă și funcție, pentru a maximiza atractivitatea modelelor noastre.

Mereu unic

Fiecare detaliu al exteriorului este creat pentru a contribui la designul deosebit al modelelor noastre.
DESIGN INTERIOR

Locul tău preferat

DESIGN INTERIOR

Cum iei loc într-un SEAT, ar trebui să te simţi imediat bine şi să ai totul intuitiv la îndemână. De aceea investim multă pasiune în cercetarea trendurilor şi cream un design care nu doar arată bine, ci se şi simte bine.

DESIGNERUL ŞEF SEAT

Alejandro Mesonero

"Tot ce vedem şi trăim ne inspiră. În design Barcelona este omniprezentă: un oraş pe care îl trăim şi iubim."

SEAT Ibiza la 30 de ani

Legenda continuă

Scopul dezvoltării primului SEAT Ibiza a fost crearea unui autoturism compact şi simplist, care să reflecte tinereţea şi sportivitatea mărcii.
30 de ani mai târziu această poveste de succes este serbată cu un model aniversar şi noul SEAT Ibiza continuă să scrie istorie.

Aici creăm Technology To Enjoy