Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
CALITATE

Pasiune pentru perfecțiune

Suntem perfecționiști și stim că deseori un detaliu minor are un impact major. Iar pentru că acel mic detaliu ar putea să fie realmente orice element, ne asigurăm că totul este de calitate superioară. 

FABRICA

Coregrafie robotizată

Fiecare dintre cei 2.000 de roboţi de pe linia de asamblare se mişcă complet sincronizat, iar sub controlul angajaţiilor noştri, lucrează cu o precizie similară unei coregrafii perfecte.

Linia de design

Unic şi atractiv

În procesul de design SEAT, micile nuanţe sunt cele care fac diferenţa. De aceea liniile modelelor noastre includ detalii şi accente dinamice care le fac unice. Pentru o experienţă de conducere atractivă şi personalizată. 

Procesul de producţie

Calitate tangibilă

Atenţie la detalii

Înainte de a părăsi fabrica fiecare model trece printr-o evaluare amănunţită efectuată de experţii noştri, îa care se verifică totul: de la faruri până la bare, de la portiere până la geamuri.

Cu un ochi critic

Când caroseria este completă şi vopsită, supraveghează atent experţii noştrii montarea componentelor individuale, pentru a garanta perfecţiune de la un capăt la altul.

Cu mare atenţie

Cum este finalizat scheletul autoturismului, caroseria este unită cu toate componentele mecanice. Dar înainte de acest pas, caroseria este conservată cu ceară, pentru a face potenţiale pagube aproape imposibile.

Pe mâini sigure

Chiar şi atunci când la SEAT tehnologia modernă asigură o producţie rapidă şi eficientă, munca manuală precisă şi perfectă a oamenilor este cea care face autoturismele noastre să fie deosebite, de la jantele de aliaj şi până la planşa de bord.

Forma perfectă

Cum sunt finalizate la presă piesele individuale ale caroseriei, ele sunt asamblate pe linia de montaj de către experiţii noştrii, pentru a alcătui scheletul modelului SEAT. Chiar şi în această etapă se poate observa deja designul atractiv SEAT.

Pasiune pentru lucrul bine făcut

Angajaţii noştrii în producţie lucrează cu ajutorul celor mai noi tehnologii, pentru a atinge perfecţiunea. Astfel, doar după instalarea planşei de bord, a scaunelor şi restului de dotări interioare, sunt montate portierele, pentru a evita pagube.

Ia formă

Fiecare următor pas în procesul de producţie este cel mai important, de aceea controlăm calitatea pe parcursul tuturor etapelor, de la A la Z. Abia la final este vopsită caroseria în culoarea aleasă şi trece prin inspecţia finală în tunelul calităţii.
CONSTRUCŢIE MODULARĂ MQB

Producţie inteligentă

Autoturismele similare în modul lo de construcţie împart în grupul Volkswagen procesul de producţie iniţial. Construcţia modulară MQB asigură, concomitent, eficienţă şi standarde ridicate de calitate, precum şi un raport preţ - calitate excelent. 

CONTROLUL CALITĂŢII

Controlul asigură progresul

Perfecţiunea este o combinaţie de: muncă susţinută, pasiune şi grijă. Cu această convingere efectuăm testele noastre stricte de calitate şi încântăm clienţii noştrii.

LEAN AWARD

Eficienţă excelentă

SEAT câştigă în 2013 prestigiosul premiu pentru procese de producţie eficiente: Lean Award. Astfel, se recunosc reuşitele fabricii din Martorell în inovaţie şi flexibilitate.

Viitorul începe acum