Siguranță

Viaţa este prea scurtă să îţi faci griji.

Relaxează-te. Noul SEAT Ibiza îţi oferă siguranţă ţie şi celor dragi ţie. Cu acest sentiment plăcut poţi să te relaxezi şi să te concentrezi pe lucrurile importante, cum ar fi: să te distrezi.

Airbaguri

Răsuflă uşurat.

În situaţii limită, reacţionează prompt sistemul inteligent de control al airbagurilor din noul SEAT Ibiza. Şoferul şi pasagerul sunt protejaţi de airbaguri frontale şi laterale.

Sigur la drum*

Noi te susţinem.

Sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC) controlează viteza în funcţie de trafic, Frontassist frânează în situaţii de urgenţă şi detectorul de oboseală te informează când ai nevoie de o pauză. Pornește la drum, noi suntem alături de tine.

Vezi funcțiile
Sistem de control al stabilității (ESC)*

Pur şi simplu.

Sistemul de control electronic al stabilităţii (ESC) de generaţie nouă funcţionează cu precizie. Pe suprafeţe de rulare alunecoase sau în condiţii de iarnă sistemul ESC, din noul tău SEAT Ibiza, se descurcă fără emoţii.

Hill Hold Assist*

Cerul este limita.

La plimbare cu noul tău SEAT Ibiza pe colinele din oraş. Urci fără probleme cu Hill Hold Assist, fără să foloseşti frâna de mână. Astfel, poţi explora în continuare.

Așa funcționează.
Senzor de presiune pneuri*

Conduci conform preferinţelor tale?

Accelerează. SEAT-ul tău Ibiza face faţă. Senzorul de presiune pneuri este la datorie.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Ibiza?

*Sistemele de asistență sunt dotări electronice suplimentare ale autoturismelor cu rolul de a ajuta șoferul în anumite situații. Aceste sisteme sunt, totuși, supuse unor limitări de natură fizică și de sistem și nu absolvă șoferul de responsabilitatea conducerii autoturismului său. Vă rugăm să vă interesați (înainte de primul drum), în manualul de utilizare, de felul în care sistemele de asistență vă ajută.