Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Noul SEAT Leon X-PERIENCE

De la

EUR 247.90/lună. Fără TVA.¹

CU

Tehnologie Full Link

Opțional cu

4Drive
4Drive

Descoperă noi drumuri

Ieși din oraș și trăiește aventura. Noul SEAT Leon X-PERIENCE este dotat cu tracțiune integrală permanentă 4Drive; unul dintre cele mai moderne sisteme 4x4 din lume. Cu un asemenea potențial, autoturismul trebuie dus până la limită.

Interior

Suficient spațiu pentru aventură

Un autoturism care îți îndeplinește toate dorințele și care oferă mult spațiu pentru a obține maximul din fiecare zi. Noul SEAT Leon X-PERIENCE dispune de un portbagaj impresionant de 587 litri, ce poate fi extins până la 1.470 litri. Orice planuri ai avea, o mică aventură este mereu în apropiere. La interior poți savura divertismentul de ultimă oră cu sistemul Infotainment cu ecran tactil smart de 8" și toate posibilitățile oferite de Full Link.

Jante de aliaj

Aventură completă

Performanța notabilă și designul pronunțat definesc noul SEAT Leon X-PERIENCE. Acest lucru este valabil de la cele mai mici detalii și până la roți. Alege dintr-o multitudine de jante de aliaj stilate și sportive.

Interior

Ia loc

Stai confortabil? În noul Leon X-PERIENCE vei găsi o gamă variată de tapițerii durabile și de calitate.

Siguranță

Sigur la drum

PROTECŢIA PIETONILOR

O pereche de ochi în plus nu strică niciodată. Sistemul Front Assist cu protecţie a pietonilor, disponibil opţional în noul Leon X-PERIENCE, detectează când cineva trece strada prin faţa autoturismului tău şi actionează, după un semnal de atenţionare, automat frâna.  

TRAFFIC JAM ASSIST

Relaxează-te, în timp ce SEAT-ul tău Leon X-PERIENCE cu funcţia Stop&Go te ajută să navighezi uşor prin ambuteaje.

EMERGENCY ASSIST

Când te afli într-o situaţie periculoasă, ai o grijă mai puţin la bordul SEAT-ului Leon X-PERIENCE dotat cu sistemul opţional Emergency Assist. Şoferul este atenţionat automat, când după un timp nu există nici o reacţie, înainte ca autoturismul să se oprească complet. 

CRUISE CONTROL ADAPTIV (ACC)

Ia piciorul de pe acceleraţie şi relaxează-te. Noul SEAT Leon X-PERIENCE va avea grijă de tine când accelerezi şi frânezi şi va menţine mereu o distanţă constantă şi sigură faţă de autoturismul din faţă. Sistemul opţional ACC îţi oferă un plus de confort.

 

ASISTENŢĂ LA FAZA LUNGĂ

Această dotare opţională adaptează automat intensitatea farurilor situaţiei şi comută automat între faza lungă şi faza scurtă.  

1)Rată PERFECT LEASING calculată pentru Leon ST X-PERIENCE 1.8 TSI 180 DSG6 4x4, utilizand o dobanda EUR variabila de 5.79%, DAE total (finantare + asigurare) 14.96%, volum finantat 21086.2 EUR, valoare total platibila 30183.67 EUR TVA inclus.  Rata nu include TVA. Contractul de finanțare implică și plata unui comision de analiză dosar de 179 EUR TVA inclus, respectiv a unei taxe de management de 2,7%. Această ofertă are caracter informativ și se adresează persoanelor fizice. Pentru o calculație personalizată finală, vă rugăm să vă adresați unui dealer autorizat.

Află mai multe despre SEAT Leon X-PERIENCE