Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
DESIGN

E doar al tău.

Trăieşte aventuri urbane cu noul SEAT Ibiza. Se integrează minunat în viața urbană. O formă eficientă şi aerodinamică, care îţi permite să ajungi mai departe, mai repede şi cu un consum redus. Siguranţa şi stabilitatea îmbunătăţite îţi conferă un sentiment de încredere. Deci, încotro mergi?

Linii ascuţite

Fără falsă modestie

O apariţie puternică cu noul SEAT Ibiza. Mulţumită programului de design 3-D şi a know-how-ului tehnic, noul tău SEAT Ibiza are un design dinamic şi când staţionează la semafor. Noi aventuri. Distracţie. Fără falsă modestie.

Faruri Full-LED

Iubeşte. Râzi. Trăieşte.

Viitorul străluceşte. Farurile şi stopurile Full-LED iluminează noaptea, creând senzaţia de zi. Le vei iubi.

CULORI

Adaugă culoare în viaţa ta.

Uni
Metallic
Jante de aliaj

Let’s roll.

Cu aceste jante de aliaj create special, disponibile până la 18", nu vei putea sta mult locului. Designul jantelor îți oferă greutate redusă și, în același timp, rigiditate ridicată. 

Se adaptează stării tale de spirit.

Maturizare? Niciodată!

E o lume întreagă ce așteaptă să fie explorată cu noul SEAT Ibiza. Dar și în interior vei descoperi multe surprize. Cum ar fi: noul bord, culorile personalizabile, iluminarea ambientală reglabilă și mai mult spațiu de care să te bucuri. 

Tapițerie

Vrei o schimbare? Experimentează!

De ce să alegi o singură variantă când există atât de multe opțiuni? Cu noul SEAT Ibiza poți experimenta și să dai frâu liber imaginației tale.

Iluminare ambientală

Găsește-ți locul în care te simți bine.

Iluminarea ambientală din noul SEAT Ibiza îți permite să schimbi, printr-o apăsare de buton, culoarea luminii din portiere între roșu și alb. Poți regla și intensitatea luminoasă în zona pedalierului și a torpedoului. Reglajul high-tech te ajută să creezi o atmosferă relaxantă.

Echipare

XCELLENCE

Trăiește extraordinarul cu noua echipare Xcellence. Bucură-te de nervurile super-ascuțite și jantele de aliaj pe 17”. Tapițeria elegantă cu inserții decorative. Cusăturile colorate de pe volan și scaune. Și de foarte mult spațiu.

Alcantara

Interior elegant

Jante de aliaj 17”

Rock & Roll.

Habitaclu

Scaune ergonomice și confortabile

Mai mult spațiu în portbagaj

Pentru toate lucurile tale

Design exterior

Linii ascuțite
Echipare

FR

Vrei să adaugi puţină dinamică în cotidian? Când cool, devine şi mai cool, atunci eşti la volanul noului SEAT Ibiza FR. Jante de aliaj pe 18", trapă panoramică, evacuare dublă și tapițeria neagră cu cusături contrastante. Pe locuri. Fiţi gata. Trăiţi.

Design cu stil

Cockpit ergonomic

Sigur la drum

Proiectoare de ceaţă

Detalii cool

Oglinzi retrovizoare negre

Grila frontală

Design cool

Atrage privirile

Stopuri LED