Siguranță

Condus fără griji.

Siguranța optimă este cea mai importantă. De aceea, la construcția noului SEAT Arona ne-am gândit, în primul rând, la siguranță. Protecția ta este prioritatea noastră. 

Blind-Spot-Sensor*

Îi vezi venind.

Te poți baza pe tehnologia noastră la toate manevrele tale din trafic. Noul tău SEAT Arona dispune de asistență la unghiul mort (Blind-Spot Sensor), care te avertizează în legătura cu autovehiculele care vin din spate, înainte de a schimba banda.

ACC - Reglare automată a distanței cu Front Assist *

Fii curajos. Ești protejat.

Noul SEAT Arona are unele gadgeturi speciale, cum ar fi sistemul de monitorizare a traficului Front Assist. Când mașina din fața ta frânează brusc, sistemul reacționează imediat și menține o distanță sigură. Sistemul ACC (Adaptive Cruise Control) se asigură că te deplasezi cu o viteză potrivită, astfel poți rămâne concentrat în timpul rulării cu viteză constantă.

 

 

Dotări de siguranță *

Asigură-ți spatele.

Asistență la unghiul mort cu Rear Cross Traffic Alert

Vrei să ieși dintr-un loc de parcare pe o stradă circulată? Nicio problemă. Asistentul la unghiul mort cu Rear Cross Traffic Alert oprește noul tău SEAT Arona când în spatele tău se află o mașină sau orice alt obiect. Ție îți rămâne doar să stabilești unde vrei să conduci mai departe.

Sistem de frânare multicoliziune

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune pentru a preveni eventuale coliziuni secundare. Însă tu ai mereu controlul asupra autoturismului tău. Cu această dublă protecție poți rămâne mereu relaxat.

Detector de oboseală

Chiar și cei mai curajoși au, uneori, nevoie de o pauză. Detectorul de oboseală monitorizează comportamentul de conducere al noului tău SEAT Arona, recunoaște când ești obosit și îți recomandă să iei o pauză.

Hill Hold Assist *

Gata de ascensiune? Vei reuși.

Pantele nu sunt o provocare pentru tine. Cu Hill Hold Assist plecarea din rampă este un fleac. Sistemul stochează și înregistrează presiunea în frâne pentru a putea urca orice pantă, oricât de abruptă, fără a folosi frâna de mână.

AȘA FUNCȚIONEAZĂ
Cameră video marșarier cu asistență la parcare*

În cinstea manevrelor inteligente.

Vrei să parchezi cu spatele într-un loc îngust? Noul SEAT Arona nu are nicio problemă cu obstacolele din spate și nici cu șoseaua din față. Camera video pentru marșarier îți afișează pe ecran traiectoria ta și sistemul de asistență la parcare se ocupă de restul pentru tine.

Digital Cockpit

Nu te lăsa distras

Concentrează-te la drum. Digital Cockpit se ocupă de restul.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Arona?

*Sistemele de asistență sunt dotări electronice suplimentare ale autoturismelor cu rolul de a ajuta șoferul în anumite situații. Aceste sisteme sunt, totuși, supuse unor limitări de natură fizică și de sistem și nu absolvă șoferul de responsabilitatea conducerii autoturismului său. Vă rugăm să vă interesați (înainte de primul drum), în manualul de utilizare, de felul în care sistemele de asistență vă ajută.