Tehnologie

Rămâi în joc. Tu ai controlul.

Orice vrei, oricând vrei, oriunde ai fi. Noul tău SEAT Arona dispune de tehnologie care te menține mereu conectat și în control, mulțumită: Full Link, sistemului Kessy - Keyless Entry & Go, iluminării ambientale și încărcătorului wireless. Obișnuiește-te să iei deciziile. 

Încărcător wireless cu antenă GSM integrată

Lumea nu stă pe loc.

Când ești la drum, punând lucrurile în mișcare, trebuie să rămâi mereu conectat. Conectivity Box și încărcătorul wireless îți permit, facil, să ai telefonul mereu încărcat, iar antena GSM integrată se asigură că vei avea mereu semnal. 

Display de 8" cu Full Link

Acum ești de neoprit.

Conectează tot ce îți place, oriunde și oricând, cu SEAT Full Link și ecranul de 8". Partajează, ascultă și navighează cu Apple Car Play™,  Android Auto™ sau Mirror Link™. Atunci când ai întreaga ta viață la dispoziție, doar cerul este limita.

Caracteristici tehnice

Mergi pe propriul drum.

Sistem keyless Entry & Go: KESSY

Cine mai are timp pentru chei? Tu ești preocupat cu deschiderea de noi cărări. Aproprie-te de noul tău SEAT Arona, iar KESSY va descuia automat portiera la atingerea ta. Motorul se va comuta în modul standby, iar tu mai trebuie doar să apeși pe butonul de start pentru a pleca. Asta e tot.

BeatsAudio™

Ce asculți? Muzica clasică? Jazz? Sau poate Big Beat? Sistemul BeatsAudio™, cu amplificatorul de 300W, șase difuzoare și un subwoofer calitativ, îți va satisface preferințele. Dă volumul la maxim.

Senzor de lumină și ploaie

Conduci în condiții schimbătoare? Senzorii de lumină și de ploaie a noului tău SEAT Arona știu automat când trebuie pornite stergătoarele sau când trebuie comutate farurile pentru traficul din sens opus. Îți dau mai mult timp pentru ceea ce ar trebui să faci de fapt. 

Interior de calitate superioară

Preia conducerea. Relaxat.

Când ești la volan trebuie să ai mereu privirea de ansamblu. Cum ar fi: presiunea în roți și consumul de combustibil, detectorul de oboseală și asistența la parcare. Totul este clar și vizibil afișat pe planșa de bord.  

SEAT Drive Profile

Vrei să schimbi ceva?

Ai vrea să ți se spună cum să conduci? SEAT Drive Profile și SEAT Dual-Ride se adaptează stilului tău de condus. Vrei mai multă putere? Suspensie mai rigidă? Sport sau Eco? SEAT-ul tău Arona este la fel de adaptabil ca și tine. Drumuri bune.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Arona?