Siguranță

Condus fără griji.

Siguranța optimă este cea mai importantă. De aceea, la construcția noului SEAT Arona ne-am gândit, în primul rând, la siguranță. Protecția ta este prioritatea noastră. 

Detector de unghi mort

Îi vezi venind.

Schimbă fără griji banda de deplasare, prin detectarea eventualelor vehicule și avertizarea cu ajutorul unei lămpi de avertizare de pe oglinda exterioară.

Detector de oboseală

Ai nevoie de o pauză?

Încă ești departe de destinație? Nicio problemă. Acest sistem monitorizează cu atenție comportamentul șoferului. Și îl avertizează dacă își pierde concentrarea, pentru a putea trage pe dreapta.

Cameră video marșarier cu asistență la parcare*

În cinstea manevrelor inteligente.

Vrei să parchezi cu spatele într-un loc îngust? Noul SEAT Arona nu are nicio problemă cu obstacolele din spate și nici cu șoseaua din față. Camera video pentru marșarier îți afișează pe ecran traiectoria ta și sistemul de asistență la parcare se ocupă de restul pentru tine.

Dotări de siguranță *

Asigură-ți spatele.

Asistență la unghiul mort cu Rear Cross Traffic Alert

Vrei să ieși dintr-un loc de parcare pe o stradă circulată? Nicio problemă. Asistentul la unghiul mort cu Rear Cross Traffic Alert oprește noul tău SEAT Arona când în spatele tău se află o mașină sau orice alt obiect. Ție îți rămâne doar să stabilești unde vrei să conduci mai departe.

Sistem de frânare multicoliziune

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune pentru a preveni eventuale coliziuni secundare. Însă tu ai mereu controlul asupra autoturismului tău. Cu această dublă protecție poți rămâne mereu relaxat.

Detector de oboseală

Chiar și cei mai curajoși au, uneori, nevoie de o pauză. Detectorul de oboseală monitorizează comportamentul de conducere al noului tău SEAT Arona, recunoaște când ești obosit și îți recomandă să iei o pauză.

Digital Cockpit

Nu te lăsa distras

Concentrează-te la drum. Digital Cockpit se ocupă de restul.

Vrei să afli mai multe despre SEAT Arona?

* Sistemele de asistență sunt dispozitive electronice suplimentare în autovehicule pentru a sprijini șoferul în anumite situații de conducere. Cu toate acestea, aceste sisteme sunt supuse unor limite fizice și legate de sistem și nu eliberează șoferul de responsabilitatea conducerii vehiculului său. Vă rugăm să verificați (înainte de prima călătorie) în manualul de utilizare în ce măsură sistemul de asistență vă sprijină.