SEAT for Business

O alternativă potrivită pentru flote.

SEAT oferă servicii de flotă care merg dincolo de standard. Prioritatea noastră este să oferim soluţii economice adaptate cerinţelor specifice ale organizaţiei tale. De la gama noastră extinsă de modele şi până la echipa noastră dedicată de experţi, SEAT pentru Business este alegerea celor care aşteaptă excelenţă şi nu vor să facă compromisuri la capitolul servicii. 

Valoare reziduală

Merită fiecare bănuț

Felul în care noi vedem, satisfacerea nevoilor de flote constă în aproximativ două lucruri: menținerea costurilor scăzute și oferirea celor mai bune vehicule echipei tale. Autoturismele SEAT pentru pachetele business sunt adaptate nevoilor companiei tale și garantează costuri reduse de întreținere, mentenanţă, costuri de reparație precum și depreciere scăzută. În total, acest lucru înseamnă un cost avantajos de proprietate și rate de leasing atractive.

Recomandări

O echipă câștigătoare

Industria de automobile a recunoscut excelenţa SEAT prin mai multe premii in ultimii ani, precum: Auto Express Estate al anului 2014: Leon ST | Auto Express Hot Hatch al anului 2014: Leon SC CUPRA 280 | Fleet News Awards 2014 / Best Lower Medium Car: Leon SC & 5D. Anul acesta seria premiilor caştigate a continuat, iar SEAT a primit  înca 6 premii, printre care Business Car Manager's Best SME Compact Company Car 2015 pentru Leon 5D, What Car? Mașina Anului 2015 Cel mai bun Coupe pentru Leon SC și Cel mai bun MPV pentru Alhambra, printre alte distincţii.

CO2

Alege verde, protejează mediul

Cu cât flota ta rulează mai ecologic, cu atât e mai rentabilă. Cu gama de flote Ecomotive, viitorul pare mai verde, indiferent de modul în care o priveşti. La SEAT pentru Business, mașinile noastre de flotă rulează mai curat ca oricând, fără compromis asupra performanței.

Rezultatul este că focusul SEAT pe eficienţa motorului te răsplăteşte în două moduri: în primul rând, emisii reduse care fac maşinile noastre prietenoase cu mediul, ceea ce înseamnă că ai putea plăti taxe mai mici, iar în al doilea rând, consumul excelent care reduce costurile cu combustibilul. Vorbim despre un câștig-câștig. 

Gama SEAT pentru Business

Găseşte-ţi perechea

SEAT oferă o gamă largă de automobile. Oricare ar fi dimensiunea, puterea sau caracteristicile de care ai nevoie, cu siguranţă vei găsi un autoturism care se potrivește nevoilor tale. 

Decizia corectă

Alege SEAT pentru Business pentru flota ta și vei obține, de asemenea, o rețea profesională care îţi va oferi întotdeauna serviciu expert de înaltă calitate și timp de răspuns garantat. Este modul în care noi ne asigurăm că îţi îndeplinim mereu nevoile și așteptările.