Ateca

Preț de la
18.678 € (cu TVA inclus)
Preț de la
18.678 € (cu TVA inclus)

* Prețurile sunt recomandate și se vor calcula în lei la cursul anunțat de PORSCHE ROMÂNIA în ziua efectuării plății (cursul de facturare al Porsche Bank România din ziua precedentă). PORSCHE ROMÂNIA își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentei liste de prețuri, ca urmare a unor erori, modificări structurale sau de preț, apărute în urma unor comunicări din partea  SEAT S.A.

Calificativ Euro NCAP
Calificativ Euro NCAP

Cel mai ridicat calificativ de siguranță ce poate fi obținut de un autoturism în cadrul European New Car Assessment Program.

Inclusiv
4 ani garanție
Inclusiv
4 ani garanție

* 4 ani, din care 2 ani conform Condițiilor Generale de Garanție (fără limită de km) și 2 ani (anii 3 și 4 de exploatare) conform Condițiilor de Garanție Suplimentară (în limita unui parcurs total de 120.000 km socotit din data livrării, cu acoperire pe teritoriul României); 3 ani pentru vopsea; 12 ani la perforarea caroseriei din cauza corodării.

Variante de echipare

Design

O apariţie suverană

Noul SEAT Ateca înfruntă încrezător cotidianul cu un stil dinamic şi pregnant care îşi are originile în liniile marcante ale caroseriei. Habitaclul a fost creat pentru a transforma rutina zilnică într-o experienţă deosebită. De la consola mediană ergonomică şi până la interiorul spaţios, cu acest SUV cotidianul va depăşi aşteptările multora.

Detalii

Atenție pentru cele mai mici detalii

Toate detaliile exterioare şi interioare ale noului SEAT Ateca sunt create pentru a adăuga ceva special în rutina ta. Tehnologiile inovative şi designul marcant ale noului SUV transformă cotidianul în ceva minunat.

Linii marcante

Design modern până la asfalt

Liniile de design
Orientare spre şofer

Consola mediană ergonomică

Faruri Full LED

Combinaţia perfectă între formă şi funcţie

Tehnologie

Idei inteligente

Bucură-te de rutina ta zilnică cu tehnologia avansată care îţi permite călătorii relaxate şi conectate prin oraş. Mulţumită tehnologiei SEAT Full-Link poţi conecta smartphone-ul la autoturism pentru a putea folosi toate aplicaţiile confortabil şi sigur în timpul condusului, iar încărcătorul wireless va avea grijă ca telefonul tău să fie mereu gata de utilizare.

Tehnologie

SEAT 4DRIVE

Cu sistemul de tracțiune integrală 4Drive ești mereu relaxat și în siguranță la drum, indiferent de vreme sau suprafață de rulare. Activează modul de conducere "Off-Road" și "Snow" și transformă drumurile zilnice în ceva extraordinar.

Siguranță

Siguranţă în traficul urban

Conducerea preventivă contribuie în special în traficul urban la capitolul siguranţă. Aici te va ajuta sistemul Traffic Jam Assist* la pornirile de pe loc şi la frânarea în trafic lent şi asistenţa pentru unghiul mort fac fiecare călătorie mai sigură ca oricand. 

*Doar cu DSG

Puternic și eficient

Simte eficienţa optimă

Drumul tău spre serviciu va fi şi mai plăcut. Pentru că noul SEAT Ateca nu este doar puternic, ci şi eficient. Bucură-te de motorizările puternice şi economice de până la 140 kW (190 CP) şi de o plăcere a condusului dinamică şi precisă, pe orice suprafaţă. 

Accesorii

Practic în viaţa cotidiană

Cu o gamă vastă de accesorii pentru noul SEAT Ateca poţi personaliza modelul tău conform preferinţelor tale. Fie că optezi pentru soluţii practice de transport sau unele care sporesc confortul, dorinţele tale pot fi îndeplinite. 

Câștigătorul premiului

"Best Buy Car of Europe 2017"

Noul SEAT Ateca a obţinut cel mai râvnit premiu al industriei auto europene: "Best Buy Car of Europe 2017". Juriul, format din 31 de jurnalişti de specialitate, a desemnat primul SUV SEAT ca fiind câştigător. 

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Ateca?