Arona

Preț de la
15.203 € (cu TVA inclus)
Preț de la
15.203 € (cu TVA inclus)

* Prețurile sunt recomandate și se vor calcula în lei la cursul anunțat de PORSCHE ROMÂNIA în ziua efectuării plății (cursul de facturare al Porsche Bank România din ziua precedentă). PORSCHE ROMÂNIA își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentei liste de prețuri, ca urmare a unor erori, modificări structurale sau de preț, apărute în urma unor comunicări din partea  SEAT S.A.

Calificativ Euro NCAP
Calificativ Euro NCAP

Cel mai ridicat calificativ de siguranță ce poate fi obținut de un autoturism în cadrul European New Car Assessment Program.

Tehnologie
BeatsAudio™
Tehnologie
BeatsAudio™

Amplificator digital cu 8 canale (putere 300 W) și 7 difuzoare (inclusiv subwoofer). Dotare opțională.

Inclusiv
4 ani garanție
Inclusiv
4 ani garanție

* 4 ani, din care 2 ani conform Condițiilor Generale de Garanție (fără limită de km) și 2 ani (anii 3 și 4 de exploatare) conform Condițiilor de Garanție Suplimentară (în limita unui parcurs total de 120.000 km socotit din data livrării, cu acoperire pe teritoriul României); 3 ani pentru vopsea; 12 ani la perforarea caroseriei din cauza corodării.

Variante de echipare

Style

 • Proiectoare de ceață cu funcție Cornering
 • Media System Colour cu diagonală de 6.5”
 • Jante aliaj 16” Design 26/1
 • Volan și schimbător viteze în piele

de la EUR 18.942,00

Configurator

Xcellence

 • Connectivity Pack Plus-Sistem de navigație
 • Kessy (sistem acces și pornire/oprire motor fără cheie)
 • Faruri duble cu lumini de zi cu LED și funcție coming home
 • Cotieră față

de la EUR 20.265,00

Configurator

FR

 • SEAT Drive Profile
 • Senzor de lumină și ploaie
 • Senzori de parcare spate
 • Jante aliaj 17” Dynamic 26/3

de la EUR 20.265,00

Configurator
Design

Urmează-ți calea.

Unii urmează turma. Alții au o abordare diferită. Noul SEAT Arona este city-SUV-ul tău, creat pentru cei curajoși, pentru cei care își urmează propriul drum. Cu o multitudine de dotări personalizabile, îmbină autoturismul de oraș cu stilul SUV. Este aici, gata de acțiune. Tu ești pregătit?

Tehnologie

Noua lume frumoasă

Lasă tehnologia modernă, cum ar fi: încărcătorul wireless și sistemul Sistem Kessy Entry & Go, să îți preia din stresul traficului pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de fiecare moment al călătoriei tale.

Siguranță

Tu deții controlul

Oriunde ai vrea să pleci, SEAT-ul tău Arona este pregătit. La drum deschis sau la manevre de parcare dificile, dotările de siguranță de ultimă generație te protejează pe tine și pe cei din jurul tău. Continuă-ți drumul. Ești pe mâini bune.

Galerie

Așa faci impresie

Noul SEAT Arona nu face doar lucrurile altfel, ci le face cu clasă. Cu confort. Cu detalii impresionante. Cu un interior deosebit de încăpător. Planșă de bord și volan distinct. Afișaj de 8" amplasat central. Acum este rândul tău.

Scaune

Confort și înălțime perfectă

Jante de aliaj

Agilitate la 360°

Faruri Full-LED

Toate privirile la drum

Volan și schimbător de viteză

Bucurie tactilă

Accesorii

Exprimă-ți atitudinea

Vrei și mai mult? Noul SEAT Arona îți oferă uneltele pentru un mod de viata mai facil, mai inteligent și mai atractiv. Avem o gamă extinsă de accesorii pentru Arona, pentru a îl putea personaliza conform preferintelor tale.

Artă Urbană

Do your thing

Asta înseamnă să ai încredere în instinctele tale. Urmează-ți calea și vei experimenta extraordinarul. Vezi cum se exprimă artistul urban Mateo și vei înțelege la ce ne referim.

 

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Arona?