Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Premiu international pentru marca spaniola

SEAT Ateca, incoronat in Europa

12.15.2016
  • AUTOBEST, cu 31 de tari reprezentate in juriu, recompenseaza Ateca cu premiul "Best Buy Car of Europe in 2017"
  • Premiul demonstreaza faptul ca primul SUV al SEAT reprezinta o solutie completa pentru clientii din Europa si totodata cea mai inovatoare optiune disponibila
  • Primirea excelenta de care s-a bucurat Ateca recompenseaza efortul facut de catre companie pentru a deveni o referinta intr-unul dintre cele mai competitive segmente ale pietei auto 

Martorell, 15/12/2016. - Ateca a adus marcii SEAT o notabila recunoastere internationala cu premiul "Best Buy Car of Europe in 2017" obtinut la premiile AUTOBEST 2017, unul dintre cele mai prestigioase jurii de pe continent.

Premiul este o garantie a dezvoltarii companiei si a efortului sustinut depus de aceasta pentru a consolida prezenta SEAT in piete cheie cu ajutorul celei mai mari ofensive de produs din istoria marcii. SEAT lanseaza patru modele in 18 luni: Ateca, aflat deja pe piata, Leon, ce va ajunge la distribuitori in primele luni ale anului 2017, a cincea generatie a modelului Ibiza si noul SEAT Arona crossover, ce va fi lansat de asemenea anul viitor.

"Ateca este gandit sa creeze un punct de cotitura pentru SEAT. Intram intr-un nou segment cu un produs care ofera o excelenta experienta de mobilitate clientilor nostri si care ne reprezinta intru totul ADN-ul. Ateca contribuie pozitiv in demersul de a propulsa marca la nivelul urmator. Acest premiu confirma faptul ca suntem pe drumul cel bun", spune Luca de Meo, Presedintele SEAT.

La cea de-a saisprezecea editie, juriul AUTOBEST a scos in evidenta factorii care il recomanda pe Ateca drept cea mai buna optiune pentru un client: designul, confortul, usurinta cu care se conduce, un bun raport calitate pret si reteaua comerciala si de servicii post vanzare.

Dupa testarea ce a avut loc in Italia la sfarsitul lunii noiembrie, Ateca a fost ales drept favorit in fata celorlalti patru finalisti de catre un juriu specializat format din jurnalisti din 31 de tari care au votat in finala acestor prestigioase premii europene.

Dr. Matthias Rabe, Vicepresedintele SEAT pentru Cercetare si Dezvoltare, declara: "Ateca combina perfect designul, confortul si tehnologia. Este perfect pentru jungla urbana, iar abilitatile sale pe sosea, dar si off road ii asigura o experienta spectaculoasa la condus in orice fel de calatorie. De aceea credem cu adevarat ca Ateca va deveni o masina de referinta in segment."

Ateca este si leader in mobilitate urbana
SUV-ul lansat de SEAT depaseste in prezent toate asteptarile si este un model foarte important pentru marca. Si asta nu doar pentru ca a deschis usa unuia dintre cele mai dinamice segmente de piata, dar si pentru ca este modelul pe care compania si-a propus sa il foloseasca intr-o provocare foarte importanta cum este  viitorul mobilitatii urbane, ce va necesita solutii si tehnologii noi.

O gama larga pentru orice cerinta
Versatilitatea gamei Ateca a fost unul dintre factorii cei mai apreciati de catre juriul premiilor AUTOBEST. Motoarele turbo cu injectie directa de benzina sau motorina TSI sau TDI ofera intre 115 CP si 190 CP, cu tractiune fata sau integrala, si cutie de viteze manuala sau DSG. Numeroasele optiuni incep de la faruri Full LED si ajung pana la o larga varietate de sisteme de asistenta pentru sofer, cum ar fi Traffic Jam Assist si noua functie Emergency Assist, precum si sisteme si pachete extrem de performante de informare si divertisment cu touchscreen de 8 inch si conectivitate Full-Link. Versiunea de top X-Cellence ofera finisaje interioare elegante cu tapiterie de piele Alcantara. In ceea ce priveste siguranta, sistemele propuse sunt unele foarte avansate; sistemul de franare de urgenta Front Assist pentru condusul in oras detecteaza pietonii si avertizeaza soferul in legatura cu o posibila coliziune. Masina este de asemenea echipata sa se opreasca in mod automat intr-o situatie de urgenta.