PRIN REMAT
SEAT Tarraco FR e-Hybrid
340 EUR/ lună (TVA și CASCO incluse)¹
PRIN REMAT
SEAT Leon e-Hybrid
Prin programul REMAT, de la 23 154 EUR (TVA inclus)²
PRIN REMAT
Noul Leon Sportstourer e-Hybrid
Prin programul REMAT, de la 23 789 EUR (TVA inclus)²

Mai mai mai puține emisii, mai puține griji.

Profită de prețurile speciale și cumpără un SEAT nou prin programul RABLA 2021, numai de la Distribuitorii Autorizați SEAT. 

Promoție valabilă până la data de: 30.06.2021.

Configurează-ți modelul SEAT preferat.

Și apoi contactează cel mai apropiat  distribuitor autorizat SEAT pentru o ofertă personalizată. 

 

  1. Rata a fost calculată pentru SEAT Tarraco FR 1.4 e-Hybrid DSG 245 CP, preț 30.992 euro, produs PERFECT LEASING, durata 60 luni, rulaj anual 15.000 km, avans 7.903 euro, volum finanțat 23.089 euro, dobândă EURO variabilă 6,39%, DAE total (finanțare & asigurare) 13,17%, total plăți contract 44.167 euro, comision analiza dosar 298 euro, cu asigurare CASCO prin Porsche Asigurări inclusă. Valorile includ TVA. 6 luni CASCO gratuit se acordă în anumite condiții și doar pentru asigurarea CASCO încheiată prin Porsche Asigurări. Oferta este valabilă până la 30.06.2021, se adreseaza persoanelor fizice și se supune unor termene și condiții. Detalii la distribuitorii SEAT din toată țara sau pe  www.porschebank.ro.
  2. Oferta conține o valoare de preț orientativă și neangajantă contractual, rezultată în urma aplicării cumulative a suportului financiar din partea Porsche Romania SRL, a unui suport financiar recomandat, informativ, oferit de distribuitorul autorizat SEAT și a valorii orientative a primei de casare prin programul Rabla Clasic și Rabla Plus 2021. Această valoare de preț este aplicabilă doar sub rezerva intrării în vigoare a programului Rabla în 2021, sub rezerva aprobării distribuitorului autorizat SEAT relevant ca producător în cadrul Programului și este valabil de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile public. Contravaloarea primei de casare, cumulul ecobonusurilor și implicit prețul de tranzacționare recomandat sunt aplicabile în condițiile anuntate public de reprezentanții instituțiilor relevante. Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice, este valabilă în perioada 1.04.2021 - 30.06.2021 și poate suferi modificări în funcție de legislația finală publicată în Monitorul Oficial. Oferta se aplică autovehiculelor comandate în cadrul perioadei menționate în acest paragraf, în termenii și condițiile afișate, și poate suferi modificări neanunțate.

Mai multe detalii pot fi obținute de la distribuitorii autorizați SEAT. Toate prețurile menționate sunt prețuri recomandate și includ TVA. Prețul final de vânzare este stabilit de distribuitor în baza propriei politici comerciale,  din acesta fiind scăzută prima de casare și ecobonusul, precum și sustinerea comerciala suplimentara oferită de Porsche Romania SRL. Distribuitorul este liber să acorde orice alte beneficii ori reduceri suplimentare.