Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
DESIGN

Atracție ultramodernă

Noul SEAT Leon dispune de o formă modernă și unică, ceea ce îi conferă o atracție incomparabilă și îl face potrivit pentru orice fel de activitate. Acesta oferă și un spațiu generos pentru a savura cele mai frumoase momente din viață și îți permite să abordezi fiecare zi fără nicio limitare.

DESIGN EXTERIOR

Aspect exterior unic

Designul exterior al noului SEAT Leon te atrage imediat. Liniile sale au fost alese cu mare grijă și, astfel, a rezultat un autoturism elegant, cu linii clare, ce conferă barei fată și spate acel plus.

FARURI FULL LED

Iluminează fiecare călătorie

Glisează pentru modificare

Farurile Full LED ale noului SEAT Leon au propriul design iconic. Acestea înglobează frumusețea designului cu o tehnologie și siguranță îmbunătățită. 

CULORI

Gama perfectă de culori

Nemetalizată
Metalizată
JANTE DE ALIAJ

Să înceapă călătoria

Dotările suplimentare perfecte pentru a-l configura așa cum ți-l dorești. Cu jantele de aliaj opționale cu dimensiuni între 16 și 18 inchi, găsești potrivirea perfectă.

DESIGN INTERIOR

Urcă la bord

La designul interior al noului SEAT Leon ne-am gândit la pasageri și, în primul rând, la tine. Pe lângă tapițeriile calitative și habitaclul generos, dispui de o planșă de bord nouă, orientată către șofer și o consolă centrală iluminată. Acest design ergonomic îți permite să utilizezi fără probleme toate funcțiile incredibile ale autoturismului.

Tapițerie

Momentul pentru calitate

Stai comod? Așa ar trebui să fie. Noul SEAT Leon este pregătit pentru orice călătorie cu selecția sa de tapițerii  calitative. Mai confortabil nu pot pasagerii să se relaxeze la drum. 

ILUMINARE AMBIENTALĂ ÎN DIFERITE CULORI

Confort în orice culoare

Alege culoarea

Dă fiecărei călătorii o culoare cu iluminatul ambiental în diferite culori. Tu alegi culoarea care se potrivește stării de spirit.

 

VARIANTĂ DE ECHIPARE

XCELLENCE - Așa îți trăiești viața

Bucură-te de viață în stil mare cu echiparea XCELLENCE a noului SEAT Leon. Transformă fiecare călătorie într-o experiență unică de conducere cu un plus de eleganță, mulțumită detaliilor cromate și finisajele unice în execuție.

PLANȘA DE BORD

Design ergonomic pentru șofer

DETALII CROMATE

Creat cu detalii subtile de lux

JANTE DE ALIAJ

Design Exclusivist

GRILĂ RADIATOR

Look modern și frapant

STOPURI LED

Armonia perfectă între design și tehnologie
VARIANTĂ DE ECHIPARE

FR - Dinamică în cele mai mici detalii

Varianta de echipare FR este perfectă pentru șoferii sportivi și aduce și mai mult dinamism SEAT-ului Leon. Jantele de aliaj pe 17", tapiteriile exclusive și volanul în piele fac să se simtă calitatea. Detaliile echipării, cum ar fi: ornamentele de praguri din aluminiu și barele de protecție exclusive, vor garanta că vei ieși mereu pozitiv în evidență.

TRAPĂ PANORAMICĂ

Lasă soarele să intre

VOLAN ÎN PIELE

Simte calitatea

ORNAMENTE PRAGURI ALUMINIU

Detalii incitante

LOGO FR

Detalii exclusive

SCHIMBĂTOR FR DIN PIELE

Calitate care se simte
MODELE

Alege noul tău SEAT Leon