D&C Impex SRL
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

SEAT Leon

DE LA

EUR 140,34/lună. Fără TVA.¹

Conectivitate

Tehnologie Full Link
Design

Atracție ultramodernă

Noul SEAT Leon înseamnă design modern, iconic și îți conferă o atracție unică pentru orice fel de activitate. Acesta oferă și un spațiu generos pentru a savura cele mai frumoase momente din viață și îți permite să abordezi fiecare zi fără nicio limitare.

TEHNOLOGIE

Trăiește smart

Există momente în care viața este o provocare. Atunci este decisiv să ai la dispoziție orice fel de tehnologie, pentru ca totul să meargă ca pe roate. Noul SEAT Leon este dotat cu cele mai moderne inovații pentru a te putea bucura de fiecare moment.

Încărcător wireless
Keyless Go
Asistență la parcare
Tehnologie Full Link
SIGURANȚĂ

Seninătate

In noul SEAT Leon te vei simți mereu în siguranță, mulțumită sistemelor cum ar fi Protecția pietonilor și Traffic Jam Assist. Dispui de tot ce ai nevoie pentru a fi mereu linisțit la drum!

Traffic Jam Assist
Frontassist cu Protecție pietoni
Emergency Assist
Detector oboseală
EFICIENȚĂ

Pe drumul către un bun început

Protejează mediul înconjurător și pornește la drum cu o eficientă ridicată și emisii reduse, mulțumită motorului din SEAT-ul tău Leon. 

Acest motor combină armonios: puterea, performanțele ridicate și protecția mediului.  

 

Detalii

În cel mai mic detaliu

Descoperă designul unicat, ambalat incitant, de o calitate ridicată și implementat ergonomic, atât la interior, cât și la exterior.

ORNAMENTE PRAGURI ALUMINIU

În cel mai mic detaliu

Digital Cockpit

Disponibil din ianuarie 2018

CONSOLĂ CENTRALĂ

Totul la îndemână

COTIERĂ BANCHETĂ SPATE

Confortul mereu pe primul plan

VEDERE DIN SPATE

Design modern din orice unghi
MODELE

Alege noul tău SEAT Leon

1)Rată PERFECT LEASING calculată pentru Leon Reference 1.2 TSI 110 CP Start&Stop, utilizand o dobanda EUR variabila de 5.79%, DAE total (finantare + asigurare) 15.09%, volum finantat 12396.82 EUR, valoare total platibila 17855.25 EUR TVA inclus.  Rata nu include TVA. Contractul de finanțare implică și plata unui comision de analiză dosar de 179 EUR TVA inclus, respectiv a unei taxe de management de 2,7%. Această ofertă are caracter informativ și se adresează persoanelor fizice. Pentru o calculație personalizată finală, vă rugăm să vă adresați unui dealer autorizat.