Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
DESIGN

Mașina perfectă pentru familie

Noul SEAT Leon Sportourer ST dispune de o elegență unică, mulțumită liniilor sale perfecte. Caroseria prelungită promite un confort mai ridicat și mai mult spațiu interior. Îndeplinește toate așteptările pe care le ai de la un autoturism și face treaba de părinte să fie o joacă de copil.

DESIGN EXTERIOR

Viața de familie cu stil

Noul SEAT Leon Sportourer ST a fost creat pentru a oferi spațiu flexibil, care nu sacrifică cu nimic eleganța și acomodează întreaga familie. Pentru și mai multă eleganță include și bare longitudinale, ornamente geamuri și grila radiatorului cu detalii cromate.       

Full LED

Aprinde lumina la fiecare călătorie

Farurile Full LED ale noului SEAT Leon Sportourer ST au un design iconic. Noul design estetic înglobează progresul tehnologic și siguranța sporită, modelând autoturismul într-un mod unic.

CULORI

Gama perfectă de culori

Nemetalizată
Metalizată
ILUMINARE AMBIENTALĂ ÎN DIFERITE CULORI

Confort în orice culoare

Dă fiecărei călătorii o culoare cu iluminatul ambiental în diferite culori. Tu alegi culoarea care se potrivește stării de spirit.

JANTE DE ALIAJ

Eleganță în fiecare unghi

Dotările suplimentare perfecte pentru a-l configura așa cum ți-l dorești. Cu jantele de aliaj opționale cu dimensiuni între 16 și 18 inchi, găsești potrivirea perfectă.

TAPIȚERIE

Momentul pentru calitate

Stai comod? Așa ar trebui să fie. Noul SEAT Leon Sportourer ST este pregătit pentru orice călătorie cu selecția sa de tapițerii  calitative. Mai confortabil nu pot pasagerii să se relaxeze la drum. 

Spațiu de încărcare

Întotdeauna loc pentru distracție

Cât spațiu în portbagaj e prea mult? Pentru oameni cu un stil de viață activ, niciodată nu este destul. De aceea, noul SEAT Leon Sportourer ST oferă un spațiu de încărcare de 1.470 litri. Impresionant, nu? Cu atât de mult spațiu la dispoziție, acum este momentul perfect pentru toate activitățile pe care le-ai planificat.

 

 

 

Convinge-te
VARIANTĂ DE ECHIPARE Xcellence

Parenting ca la carte

Bucură-te de viață în stil mare cu echiparea XCELLENCE a noului SEAT Leon Sportourer ST. Transformă fiecare călătorie într-o experiență unică de conducere cu un plus de eleganță, mulțumită detaliilor cromate și finisajele unice în execuție.

GRILĂ FRONTALĂ

Estetică modernă

JANTE DE ALIAJ

Potrivite ca mărime și stil

SCAUNE SPORT

Tapițerie de piele neagră

Bare longitudinale cromate

La drum cu stil

TRAPĂ PANORAMICĂ

Bucură-te de priveliște
VARIANTĂ DE ECHIPARE FR

Dinamică în cele mai mici detalii

Varianta de echipare FR este perfectă pentru șoferii sportivi și aduce și mai mult dinamism SEAT-ului Leon Sportourer ST. Jantele de aliaj pe 17", tapiteriile exclusive și volanul în piele fac să se simtă calitatea. Detaliile echipării, cum ar fi: ornamentele de praguri din aluminiu și barele de protecție exclusive, vor garanta că vei ieși mereu pozitiv în evidență.

LOGO FR

Logo pe grila frontală

JANTE DE ALIAJ 18“

Stil sportiv

ORNAMENTE PRAGURI ALUMINIU

Modern și elegant

Design FR

Volan în piele și tapițerie exclusivă

SPAȚII DE DEPOZITARE

Spațiu de depozitare suplimentar sub scaunul pasagerului
Modele

Alege noul tău SEAT Leon Sportourer ST