D&C Impex SRL
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Leon Sportourer ST

DE LA

EUR 149.17/lună. Fără TVA.¹

SPAȚIU ÎNCĂRCARE

587-1.470 l

CONFORT

KESSY - SISTEM KEYLESS
DESIGN

Oferta perfectă de spațiu pentru familii

Noul SEAT Leon Sportourer ST dispune de elegența unică pentru care o căutai, mulțumită liniilor sale perfecte. Caroseria prelungită promite un confort mai ridicat și mai mult spațiu interior. Îndeplinește toate așteptările pe care le ai de la un autoturism și face treaba de părinte să fie o joacă de copil.   

TEHNOLOGIE

Savurează fiecare secundă

Noul SEAT Leon Sportourer ST este înzestrat cu toate bunătățile tehnologice pentru a putea savura fiecare moment. Dotari cum ar fi: încărcătorul wireless și asistența la parcare, fac ca fiecare călătorie să decurgă fără probleme și întreruperi.

Încărcător wireless
Keyless Go
Asistență la parcare
Tehnologie Full Link
SIGURANȚĂ

Fii fără griji

A fi liniștit este mereu principala prioritate. Mulțumită dotărilor avansate de siguranță ale noului SEAT Leon Sportourer ST, cum ar fi: detectorul de oboseală sau cruise controlul adaptiv, poți să te simți mereu în siguranță.

Traffic Jam Assist
Detector oboseală
Asistență la faza lungă
Recunoașterea semnelor de circulație
Cruise Control Adaptiv (ACC)
EFICIENȚĂ

Pe drumul către un bun început

Protejează mediul înconjurător și pornește la drum cu o eficiență ridicată și emisii reduse, mulțumită motorului din SEAT-ul tău Leon Sportourer ST. 

Acest motor combină armonios: puterea, performanțele ridicate și protecția mediului.

GALERIE FOTO

Design versatil

Confortul și spațiul generos sunt dotari standard ale noului SEAT Leon Sportourer ST, împreună cu designul unic și proporțiile perfecte.

SPAȚIU GENEROS

Pregătit pentru viața de familie

JANTE DE ALIAJ 17“

Detalii exterioare elegante

VOLUM DE ÎNCĂRCARE

587-1.470 litrii

HABITACLU

Confortul și calitatea au prioritate

VEDERE DIN SPATE

Construit spațios
ACCESORII

Adaptat nevoilor tale

Noul SEAT Leon Sportourer ST este un autoturism complet echipat, dar poți opta pentru și mai multă funcționalitate printr-o selecție extinsă de accesorii, ce satisface așteptările tale și se adaptează nevoilor tale. De la posibilitățile de personalizare ale spațiului de încărcare și până la accesorii folositoare care fac SEAT-ul Leon Sportourer ST mereu gata de drum.    

MODELE

Alege noul tău SEAT Leon Sportourer ST

1) Rată PERFECT LEASING calculată pentru Leon ST Reference 1.2 TSI 110 CP St&Sp, utilizand o dobanda EUR variabila de 5.79%, DAE total (finantare + asigurare) 15.14%, volum finantat 12923.4 EUR, valoare total platibila 18587.12 EUR TVA inclus. Rata nu include TVA. Contractul de finanțare implică și plata unui comision de analiză dosar de 179 EUR TVA inclus, respectiv a unei taxe de management de 2,7%. Această ofertă are caracter informativ și se adresează persoanelor fizice. Pentru o calculație personalizată finală, vă rugăm să vă adresați unui dealer autorizat.