Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
ACCESORII ORIGINALE® SEAT

Pentru o experienţă de conducere personalizată

Personalizează-ţi mașina cu gama largă de accesorii originale SEAT. Pentru orice întrebare îţi stă, cu plăcere, la dispoziţie un consilier SEAT Service.

KITURI AERODINAMICE

Performanţă

Cu noile kituri aerodinamice pentru SEAT Ibiza vei întoarce privirile multora. Bucură-te de look-ul clasic de curse, în culoarea ta preferată. Suplimentar faţă de elementele stilistice şi aerodinamice, îţi stau la dispoziţie şi combinaţii deosebite de design interior.

JANTE DE ALIAJ

De la elegant la sportiv

Indiferent dacă preferi un aspect sportiv sau elegant, jantele de aliaj din gama de accesorii originale SEAT îți pot oferi designul potrivit gusturilor tale. 

Transport

Soluții pentru bagajele tale

Pentru vacanță, timp liber sau sport: cu soluțiile de transport de la SEAT, ești pregătit să faci față cotidianului urban. Barele transversale sunt baza pentru alte accesorii de transport, de exemplu: suportul practic de bicicletă. Pentru orice întrebare îţi stă, cu plăcere, la dispoziţie un consilier SEAT Service. 

 

 

 

 

 

VALORI INTERNE

Caracter sportiv

Personalizează interiorul autoturismului tău conform preferinţelor tale. De la volan, covoraşe, pedale, o nucă de schimbător deosebită şi până la ornamentele de protecţie pentru praguri, trebuie doar să alegi ce îți place. Poţi alege între cele trei linii de design: Ibiza Sport, Ibiza Trend sau Ibiza Urban. 

INFOTAINMENT

Tehnologie în pas cu prezentul

La SEAT tehnologia modernă nu se regăsește doar sub capotă, ci și în habitaclu. Astfel, adaptorul pentru smartphone și music player asigură conectivitate pe mai multe planuri. Cu sistemul Bluetooth te poți concentra la trafic în timp ce vorbești la telefon, iar sistemele de navigație îți arată cel mai scurt drum către destinația ta.

Siguranţă

Sigur la drum

Siguranța ta este prioritară pentru noi. De aceea, nu facem nici un compromis la gama de accesorii originale de siguranță SEAT: de la modernele scaune de copii până la vestele reflectorizante sau lanțurile antiderapante. 

PROTECȚIE

Detaliile fac diferența

Pentru a păstra, mai mult timp, aspectul de mașină nouă al SEAT-ului tău - chiar dacă ați parcurs mai mulți kilometri împreună, poți folosi covorașul de portbagaj pentru a-l menține curat,  iar covorașele textile pentru a feri habitaclul de murdărie. La exterior, apărătoarele de noroi protejează caroseria de praful și pietrele aruncate în timpul rulării.