Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Salonul Auto de la Geneva 2017

Noul SEAT Ibiza - În lumina reflectoarelor

03.20.2017

Noul SEAT Ibiza, a cincea generaţie a celui mai cunoscut model SEAT, a fost atracţia principală a standului SEAT la Salonul Internaţional de la Geneva 2017.  Salonul Auto de la Geneva, fiind cel mai prestigios eveniment în calendarul automobilistic, a fost o cursă contra-cronometru pentru a ne asigura ca noul nostru model va fi gata la timp, în stare perfectă, şi a sosit învăluit în mister până la debutul pe scena internaţională. Află mai multe despre ceea ce a însemnat pregătirea noului SEAT Ibiza pentru cel mai important eveniment internaţional al pieţei auto:

600 de rotaţii pe zi, mereu în centrul atenţiei: Noul SEAT Ibiza a fost prezentat pe un platan rotativ în centrul standului. Acesta a efectuat, în total, aproximativ 600 de rotaţii pe zi, pentru a putea fi admirat din toate unghiurile.   

200 de reflectoare pentru lumina potrivită: 200 de reflectoare au iluminat standul SEAT de la Geneva, pentru ca fiecare model să poată fi admirat în cel mai mic detaliu.

11 maşini pe teren şi o rezervă pe bancă: Suplimentar faţă de cele 11 autoturisme expuse în stand, o maşină identică cu principala atracţie a fost transportată. O echipă de profesionişti pregătită cu piese de schimb şi vopsea a fost prezentă pentru a se asigura ca, în cazul unor situaţii neprevăzute, autoturismele să fie expuse în stare perfectă.

Precizie milimetrică: Cu 36 de ore înainte de deschiderea evenimentului, o echipă de Producţie şi Calitate a avut sarcina de a plasa fiecare autoturism în locaţia sa exactă, studiată cu multe luni înainte în simulări 3D. Odată maşinile poziţionate, aceştia au rotit manual roţile până când siglele au fost perfect aliniate. 

Perfecţiune în 360°: Toţi şefii de zone au fost implicaţi în verificarea completă a fiecărui autoturism, pentru a se asigura că sunt pregătite de expunere. A fost verificată armonia între culoare exterioară, ornamentele exterioare şi interioare şi precizia fiecărei suprafeţe plane. Totul pentru a garanta ca totul este la nivel şi respectă cea mai strictă precizie.  


Pe uscat, apă şi prin aer: Cele 11 autoturisme au fost transportate pe sol de la Martorell până la Geneva; 800 de kilometri sub prelate speciale anti-praf. Când genul acesta de evenimente au loc pe alte continente, maşinile sunt transportate cu avionul sau vaporul.

Un plic sigilat, pentru a menţine secretul: Un lacăt special şi un sigiliu tradiţional de ceară au garantat că modelul confidenţial, noul SEAT Ibiza, a rămas un secret până la eveniment. Cheile autoturismului au fost, de asemenea, transportate într-un plic sigilat.    

12 km fără a părăsi standul: Agitaţia specifică pregătirii unui salon auto nu încetează odată cu începerea evenimentului. Lucru confirmat şi de cei 12 km parcurşi zilnic, pe jos, de fiecare membru al echipei de Marketing, fără a părăsi standul SEAT.