Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
INSIDE SEAT

Lumea SEAT

Autoturismele noastre încântă, iar aici poți descoperi, în premieră, culisele spiritului mărcii SEAT și să te lași cucerit de pasiunea noastră pentru tehnologie.  Descoperă, în detaliu, cum ia naștere. 

O evoluție frumoasă

În producția modelelor noastre fiecare detaliu contează: când valorile mărcii și caracterul modelului capătă formă, dăm sens designului. De aici reiese iubirea noastră pentru frumusețe și perfecțiune. 

Mii de idei grozave

Capacitatea noastră de inovație rezidă în cei peste 1.000 de colegi ai Centrului de Tehnologie din Martorell. În spiritul mărcii planificăm, dezvoltăm și creăm autoturismele noastre și insuflăm viață tehnologiei. 

Plăcerea conducerii la superlativ

Viteza nu este niciodată singurul factor. Ceea ce contează este plăcerea conducerii la fiecare drum: lung sau scurt, rapid sau lent. Acesta este obiectivul nostru la dezvoltarea fiecărei componente ale autoturismelor noastre. 

 

Pasiune pentru perfecțiune

Suntem perfecționiști și stim că deseori un detaliu minor are un impact major. Iar pentru ca acel mic detaliu ar putea fie realmente orice element, ne asigurăm că totul este de cea mai bună calitate posibilă. 

 

Viitorul începe acum

Pentru fiecare autoturism pe care îl dezvoltăm, ne asumăm o răspundere pentru mediul înconjurător, asigurând-ne că nu doar autoturismele în sine, ci și procesul lor de producție este cât mai eficient posibil.

Povestirile devin istorie

Povestea noastră a început acum mai bine de 60 de ani - de atunci istoria noastră se îmbogățește continuu cu milioanele de experiențe din fiecare autoturism pe care l-am construit.