Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
DESIGN

Cei diferiți arată drumul. Restul îi urmează.

Când ai curajul să faci o schimbare, lucruri incredibile se întâmplă. Noul SEAT Arona este creat pentru a fi diferit, atât la interior, cât și la exterior. Echilibrul între formă și funcțiune. Creat pentru a duce lucrurile mai departe. Ești pregătit de provocare? 

DESIGN EXTERIOR

Încrederea în tine îți stă bine.

De ce să fii reținut? La noul SEAT Arona contează, în primul rând, să te diferențiezi de masă. Farurile Full LED și stopurile LED te ajută să vezi și să fii văzut. Accentele puternice și liniile dinamice te lasă să te exprimi și să arăți grozav între timp.

FARURI FULL LED

E bine să strălucești

Când ai totul sub control trebuie să o arăți. Cu farurile Full LED este mereu în față. Întuneric. Vreme. Cunoaște-ți egalul.  

VEZI LUMINA

VEZI LUMINA

FARURI FULL LED

E bine să strălucești

Când ai totul sub control trebuie să o arăți. Cu farurile Full LED este mereu în față. Întuneric. Vreme. Cunoaște-ți egalul.  

Culori

Bazează-te pe instinctul tău.

Nemetalizată
Metalizată
JANTE DE ALIAJ

Șoseaua îți aparține.

Putere. Ușurință. Manevrabilitate. Tu știi încontro te îndrepți. Sosește la destinația ta cu stil. Dacă mai adaugi protecțiile de arc de roată și garda la sol excelentă, nimic nu te mai poate opri.

DESIGN INTERIOR

Ești pretențios? Perfect.

Vine un moment în viața ta când vrei mai mult. Mai mult loc pentru nevoile tale. Mai multe dotări high-tech care te susțin. Deci stabilește-ți cerințele. Fii pretențios. Noul SEAT Arona este pregătit.

Schimbător de viteză

Luxos la atingere

Ecran

Preia controlul

Scaunele față

Stai deasupra lucrurilor

Planșa de bord

Noul tău domeniu

Scaune confort

Confort pentru toți
TAPIȚERIE

Croit din altă stofă?

Pentru toți cei care știu exact ce vor să spună și cum vor să o spună. Fă o declarație și joacă-te cu gama noastră largă de dotări de interior. Personalizat este mereu mai bine decât standard, nu-i așa? 

 

ILUMINARE AMBIENTALĂ MULTICOLORĂ

Atmosferă. Creată de tine.

Schimbă iluminarea

Viața poate fi frumoasă, când îți urmezi instinctele. Printr-o apăsare de buton poți schimba iluminarea ambientală, în funcție de starea ta de spirit.

SPAȚIU INTERIOR

Se dovedește că poți avea totul.

Întinde-te. Extinde-te. Mișcă-te. Ia cu tine familia și prietenii sau fă-ți bagajele și pleacă singur la drum. Ai loc pentru toate (și chiar mai mult) în noul tău SEAT Arona City-SUV.

VOLUM PORTBAGAJ

De ce să accepți un compromis?

Există uneori situații în care trebuie să transporți obiecte mari și voluminoase. De aceea, noul SEAT Arona dispune de un portbagaj generos cu un volum de 400 l. Ce poți face cu el? Orice vrei.

MODELE

Alege noul tău SEAT Arona

    de la: EUR 15.881,00

    Configurator

    ¹ Disclaimer preț