Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
Tehnologie

Mai mult spațiu pentru tehnologie

Spațiosul SEAT Alhambra este și la capitolul tehnologie extrem de generos: cu multiple sisteme de infotainment și de siguranță activă și pasivă. De la sistemul de tracțiune 4x4, asistența pentru unghiul mort și până la funcția de masaj a scaunului șoferului, toate fac fiecare călătorie cu familia mai confortabilă și mai distractivă.

SEAT Media System Plus

Coloana sonoră a călătoriei

Totul este afisat pe un ecran în SEAT-ul tău Alhambra, cu Media System Plus cu ecran color de 6,5˝ şi CD/MP3-Player cu card SD şi conectare USB. Savurează coloana sonoră a călătoriei tale prin cele opt difuzoare de calitate.

Faruri Bi-Xenon

Iluminare intensă

Farurile bi-xenon nu doar arată superb, ci lumina clară şi intensă pe care o dau este foarte asemănătoare cu lumina naturală. Astfel becurile econome obosesc mai puţin ochii tăi.

Funcție de masaj

Relaxare printr-o apăsare de buton

Pentru confortul tău la condus, SEAT-ul Alhambra dispune de scaunul șoferului încălzit și cu funcție de masaj. Prin funcţia mecanică de masaj se obţine o susţinere optimă a zonei lombare, o relaxare a coloanei vertebrale, precum şi o circulaţie îmbunătăţită la picioare. Pe scurt, te face să te simţi bine.

Highlights

Siguranța reprezintă confortul tău

Kessy

Cu sistemul KESSY de deschidere şi pornire fără cheie, poţi deschide portierele fără a scoate cheia din buzunar. Când te apropii la aproximativ 1,5 metri de SEAT Alhambra, acesta se descuie automat. 

Tren de rulare adaptiv

Patru senzori independenţi analizează starea carosabilului şi adaptează trenul de rulare precis la condiţiile de drum. Pentru a optimiza comportamentul de rulare amortizoarele SEAT-ului Alhambra se reglează individual automat. 

Cameră video marșarier

Când părinții îți spun să ai ochi și la spate, se referă și la asta.

Porturi USB pentru bancheta spate

Cu toții avem cel puțin un gadget. Acum este ușor să îl încarci.

Portiere laterale electrice

Deschis la orice

Portierele laterale electrice  de mari dimensiuni fac SEAT-ul Alhambra şi mai versatil. Astfel urcarea şi coborârea din autoturism este la fel de comodă ca şi încărcarea portbagajului, mulţumită hayonului electric. Cu sistemul de deschidere şi pornire "Kessy" descui uşile fără a scoate cheia din buzunar.

Asistență la parcare

Serviciul tău personal de parcare

Cu asistenţa la parcare găseşti mereu locul de parcare potrivit. SEAT-ul Alhambra manevrează prin servodirecţia automată  în unghiul perfect pentru locul de parcare găsit. Iar dacă preferi să parchezi singur, vei primi asistenţă optică prin camera video pentru marşarier când vrei să dai cu spatele. 

4DRIVE

Perseverent și adaptabil

Cu sistemul de tracțiune 4Drive, SEAT-ul Alhambra este hotărât. Acesta oferă în situații dificile o experiență de conducere stabilă și plăcută, livrând tracțiunea necesară și agilitate.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Alhambra?