Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
Accesorii originale® SEAT

Pentru SEAT-ul tău complet personalizat

Personalizează complet SEAT-ul tău Alhambra utilizând gama diversă de accesorii originale® SEAT Alhambra. Lasă-te inspirat și alege dintre propunerile sportive, practice și confortabile, cele care se potrivesc cel mai bine ție și SEAT-ului tău Alhambra.

Transport

Soluții pentru bagajele tale

Pentru vacanță, timp liber sau sport: cu soluțiile de transport de la SEAT, ai mereu cu tine tot ce e important. Barele transversale sunt baza pentru alte accesorii de transport, de exemplu: suportul practic de bicicletă.

Protecție

Perfect protejat

Pentru a păstra, mai mult timp, aspectul de mașină nouă al SEAT-ului tău - chiar dacă ați parcurs mai mulți kilometri împreună, poți folosi covorașul de portbagaj pentru a-l menține curat,  iar covorașele textile pentru a feri habitaclul de murdărie. La exterior, apărătoarele de noroi protejează caroseria de praful și pietrele aruncate în timpul rulării.

Soluții de transport

Transportă în condiții de siguranță

Grilaj despărţitor

Grilajul separă zona de pasageri de cea de depozitare şi previne alunecarea în faţă a bagajelor. Se poate monta şi demonta simplu şi rapid, în doar câteva mişcări.

Podea dublă

Podeaua dublă îţi permite să utilizezi optim spaţiul de depozitare al SEAT-ului Alhambra. Suprafaţa plană de încărcare asigură confort suplimentar.

Tăviţă portbagaj

Practică şi versatilă: tăviţa de portbagaj protejează prin bordura ridicată portbagajul de mizerie şi scurgeri de lichide. Este rezistentă la acid, lavabilă şi anti-derapantă. 

Siguranță

Sigur la drum

Siguranța ta este prioritară pentru noi. De aceea, nu facem nici un compromis la gama de accesorii originale de siguranță SEAT: de la modernele scaune de copii până la vestele reflectorizante sau lanțurile antiderapante. 

Infotainment

Tehnologie în pas cu prezentul

La SEAT tehnologia modernă nu se regăsește doar sub capotă, ci și în habitaclu. Astfel, adaptorul pentru smartphone și music player asigură conectivitate pe mai multe planuri. Cu sistemul Bluetooth te poți concentra la trafic în timp ce vorbești la telefon, iar sistemele de navigație îți arată cel mai scurt drum către destinația ta.