Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Oferte actuale SEAT

Tot ce ai nevoie.

SEAT Leon Hatchback și Sportourer ST.

SEAT Leon reprezintă un design modern, iconic, captivează cu un caracter sportiv și este echipat cu toată finețea tehnică. În interior și în exterior, totul calculat în detaliu astfel încât să te poți bucura pe deplin de fiecare clipă pe drum.

4 ani Garanție la toate modelele*

SEAT Leon: promoții actuale Benzină Diesel
Bonus valabil prin Porsche Finance Group € 800 € 800
Creat pentru tine.

SEAT Ibiza.

SEAT Ibiza combină eleganța și stilul fără a-și sacrifica caracterul dinamic și sportiv. Dotat cu tehnologii de ultimă generație și datorită confortului său unic și manevrabilității inconfundabile, este perfect pe drum.

4 ani Garanție pentru toate modelele*

SEAT Ibiza: promoții actuale Benzină Diesel
Bonus valabil prin Porsche Finance Group € 600 € 600
Practic, dar cu stil.

SEAT Alhambra.

SEAT Alhambra arată măreție în toate privințele: din exterior, din interior și, bineînțeles, designul. Caracterul său dinamic îi creează o prezență puternică și sportivă.

4 ani Garanție pentru toate modelele*

SUV-ul urban care face ca inimile să bată mai repede.

SEAT Arona.

SEAT Arona, cel mai mic model din familia SUV SEAT, este creat pentru cei curajoși. Pentru cei cărora le place să meargă pe drumul lor. Pachet cu caracteristici personalizabile, el marchează conexiunea dintre mașina manevrabilă a orașului și SUV-ul la modă.

4 ani Garanție pentru toate modelele*

SEAT Arona: promoții actuale Benzină Diesel
Bonus valabil prin Porsche Finance Group € 600 € 600
SUV-ul compact pentru toate situațiile.

SEAT Ateca.

SEAT Ateca înfruntă cu încredere viața de zi cu zi - cu un stil concis, dinamic, redat de liniile distinctive. Interiorul este extrem de spațios și depășește toate așteptările. Tehnologia avansată asigură experiențe de conducere conectate și relaxate.

4 ani Garanție pentru toate modelele*

SEAT Ateca: promoții actuale Benzină Diesel
Bonus valabil prin Porsche Finance Group € 1.000,- € 1.000,-
Fără compromisuri!

Noul SEAT Tarraco.

Noul model de top al familiei SUV, SEAT Tarraco combină tehnologii de ultimă generație, manevrabilitate dinamică și agilă, caracterul adecvat pentru utilizare de zi cu zi și funcționalitatea cu un design elegant și trend-setter.

4 ani Garanție pentru toate modelele*

SEAT Tarraco: promoții actuale Benzină Diesel
Bonus valabil prin Porsche Finance Group € 1.000,- € 1.000,-

* Garanție 4 ani, din care 2 ani conform Condițiilor Generale de Garanție (fără limită de km) și 2 ani (anii 3 și 4 de exploatare) conform Condițiilor de Garanție Suplimentară (în limita unui parcurs total de 120.000 km socotit din data livrării, cu acoperire pe teritoriul României)