Descriere - Ateca | SEAT
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Noul SEAT Ateca

de la

EUR 144,54/lună. Fără TVA.¹

Calificativ Euro NCAP

Acum cu

4 ani garanţie

Opţional cu

4Drive

Deschidere electrică cu senzor pentru

Hayon
DESIGN

O apariţie suverană

Noul SEAT Ateca înfruntă încrezător cotidianul cu un stil dinamic şi pregnant care îşi are originile în liniile marcante ale caroseriei. Habitaclul a fost creat pentru a transforma rutina zilnică într-o experienţă deosebită. De la consola mediană ergonomică şi până la interiorul spaţios, cu acest SUV cotidianul va depăşi aşteptările multora.

TEHNOLOGIE

Idei inteligente

Bucură-te de rutina ta zilnică cu tehnologia avansată care îţi permite călătorii relaxate şi conectate prin oraş. Mulţumită tehnologiei SEAT Full-Link poţi conecta smartphone-ul la autoturism pentru a putea folosi toate aplicaţiile confortabil şi sigur în timpul condusului, iar încărcătorul wireless va avea grijă ca telefonul tău să fie mereu gata de utilizare.

Tehnologie SEAT Full Link
Încărcare wireless
Tracţiune integrală: 4DRIVE
Top-View-Camera şi asistenţă la parcare
Deschidere cu senzor a hayonului
SIGURANŢĂ

Siguranţă în traficul urban

Conducerea preventivă contribuie în special în traficul urban la capitolul siguranţă. Aici te va ajuta sistemul Traffic Jam Assist* la pornirile de pe loc şi la frânarea în trafic lent şi asistenţa pentru unghiul mort fac fiecare călătorie mai sigură ca oricand. 

*Doar cu DSG

Traffic Jam Assist cu Emergency Assist
Blind-Spot-Sensor
Adaptive Cruise Control & Front Assist
Faruri Full LED
PUTERNIC ŞI EFICIENT

Simte eficienţa optimă

Drumul tău spre serviciu va fi şi mai plăcut. Pentru că noul SEAT Ateca nu este doar puternic, ci şi eficient. Bucură-te de motorizările puternice şi economice de până la 140 kW (190 CP) şi de o plăcere a condusului dinamică şi precisă, pe orice suprafaţă. 

DETALII

Atenție pentru cele mai mici detalii

Toate detaliile exterioare şi interioare ale noului SEAT Ateca sunt create pentru a adăuga ceva special în rutina ta. Tehnologiile inovative şi designul marcant ale noului SUV transformă cotidianul în ceva minunat.

Faruri Full LED

Combinaţia perfectă între formă şi funcţie

Linii marcante

Design modern până la asfalt

Liniile de design

Oglinzi pliabile electric

Oglinzile se pliază automat pentru a evita daune în parcări

Orientare spre şofer

Consola mediană ergonomică
ACCESORII

Practic în viaţa cotidiană

Cu o gamă vastă de accesorii pentru noul SEAT Ateca poţi personaliza modelul tău conform preferinţelor tale. Fie că optezi pentru soluţii practice de transport sau unele care sporesc confortul, dorinţele tale pot fi îndeplinite. 

Noul SEAT Ateca a obţinut cel mai râvnit premiu al industriei auto europene: "Best Buy Car of Europe 2017". Juriul, format din 31 de jurnalişti de specialitate, a desemnat primul SUV SEAT ca fiind câştigător. 

SEAT ATECA

Variante de echipare

1)Rată PERFECT LEASING calculată pentru Ateca Reference 1.0 TSI, utilizand o dobanda EUR variabila de 5.79%, DAE total (finantare + asigurare) 14.75%, volum finantat 13757 EUR, valoare total platibila 19874.3 EUR TVA inclus.  Rata nu include TVA. Contractul de finanțare implică și plata unui comision de analiză dosar de 179 EUR TVA inclus, respectiv a unei taxe de management de 2,7%. Această ofertă are caracter informativ și se adresează persoanelor fizice. Pentru o calculație personalizată finală, vă rugăm să vă adresați unui dealer autorizat.

Noul SEAT Ateca