Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
SIGURANȚĂ

Condus fără griji.

Siguranța optimă este cea mai importantă. De aceea, la construcția noului SEAT Arona ne-am gândit, în primul rând, la siguranță. Protecția ta este prioritatea noastră.  

Blind-Spot Sensor

Îi vezi venind.

Te poți baza pe tehnologia noastră la toate manevrele tale din trafic. Noul tău SEAT Arona dispune de asistență la unghiul mort (Blind-Spot Sensor), care te avertizează în legătura cu autovehiculele care vin din spate, înainte de a schimba banda. 

ACC - Reglare automată a distanței cu FRONT ASSIST

Fii curajos. Ești protejat.

Noul SEAT Arona are unele gadgeturi speciale, cum ar fi sistemul de monitorizare a traficului Front Assist. Când mașina din fața ta frânează brusc, sistemul reacționează imediat și menține o distanță sigură. Sistemul ACC (Adaptive Cruise Control) se asigură că te deplasezi cu o viteză potrivită, astfel poți rămâne concentrat în timpul rulării cu viteză constantă.

 

Dotări de siguranță

Asigură-ți spatele.

Asistență la unghiul mort cu Rear Cross Traffic Alert

Vrei să ieși dintr-un loc de parcare pe o stradă circulată? Nicio problemă. Asistentul la unghiul mort cu Rear Cross Traffic Alert oprește noul tău SEAT Arona când în spatele tău se află o mașină sau orice alt obiect. Ție îți rămâne doar să stabilești unde vrei să conduci mai departe.

SISTEM DE FRÂNARE MULTICOLIZIUNE

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune pentru a preveni eventuale coliziuni secundare. Însă tu ai mereu controlul asupra autoturismului tău. Cu această dublă protecție poți rămâne mereu relaxat.

DETECTOR DE OBOSEALĂ

Chiar și cei mai curajoși au, uneori, nevoie de o pauză. Detectorul de oboseală monitorizează comportamentul de conducere al noului tău SEAT Arona, recunoaște când ești obosit și îți recomandă să iei o pauză.

HILL HOLD ASSIST

Gata de ascensiune? Vei reuși.

Așa funcționează.

Pantele nu sunt o provocare pentru tine. Cu Hill Hold Assist plecarea din rampă este un fleac. Sistemul stochează și înregistrează presiunea în frâne pentru a putea urca orice pantă, oricât de abruptă, fără a folosi frâna de mână.

CAMERĂ VIDEO MARȘARIER CU ASISTENȚĂ LA PARCARE

În cinstea manevrelor inteligente.

Vrei să parchezi cu spatele într-un loc îngust? Noul SEAT Arona nu are nicio problemă cu obstacolele din spate și nici cu șoseaua din față. Camera video pentru marșarier îți afișează pe ecran traiectoria ta și sistemul de asistență la parcare se ocupă de restul pentru tine.

TESTELE DE SIGURANȚĂ EURO NCAP

Calificativ maxim, siguranță maximă

Ca recunoaștere a siguranței oferite, SEAT Arona a obținut, în noiembrie 2017, la testele Euro-NCAP 5 stele din 5. Nu e de mirare, luând în considerare multiplele sisteme de siguranță activă și pasivă: ABS, ESC, control anti-derapare (ASR), asistență hidraulică la frânare (HBA) și, bineînțeles, cele 6 airbaguri. Toate acestea îți asigură călătorii fără griji.

 

MODELE

Alege noul tău SEAT Arona

    de la: EUR 15.722,00

    Configurator

    ¹ Disclaimer preț