Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Noul SEAT Arona

de la

EUR 15.881,00

de la

EUR 112,61/lună. Fără TVA.¹

Calificativ Euro NCAP

DESIGN

Personalizat

SIGURANȚĂ

Asistenţă unghi mort

PREMIU

reddot design award - winner 2018
DESIGN

Urmează-ți calea.

Unii urmează turma. Alții au o abordare diferită. Noul SEAT Arona este city-SUV-ul tău, creat pentru cei curajoși, pentru cei care își urmează propriul drum. Cu o multitudine de dotări personalizabile, îmbină autoturismul de oraș cu stilul SUV. Este aici, gata de acțiune. Tu ești pregătit?

TEHNOLOGIE

Noua lume frumoasă

Lasă tehnologia modernă, cum ar fi: încărcătorul wireless și sistemul Sistem Kessy Entry & Go, să îți preia din stresul traficului pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de fiecare moment al călătoriei tale.

Încărcător wireless
Sistem de navigație 8” cu Full Link
Sistem Kessy Entry & Go cu buton heart-beat
BeatsAudio™
SIGURANȚĂ

Tu deții controlul.

Oriunde ai vrea să pleci, SEAT-ul tău Arona este pregătit. La drum deschis sau la manevre de parcare dificile, dotările de siguranță de ultimă generație te protejează pe tine și pe cei din jurul tău. Continuă-ți drumul. Ești pe mâini bune. *

Cruise Control Adaptiv (ACC) cu Front Assist
6 Airbaguri
Asistenţă unghi mort
Camera video marșarier
Galerie

Așa faci impresie

Noul SEAT Arona nu face doar lucrurile altfel, ci le face cu clasă. Cu confort. Cu detalii impresionante. Cu un interior deosebit de încăpător. Planșă de bord și volan distinct. Afișaj de 8“ amplasat central. Acum este rândul tău.

Detaliu X

Mai ascuțit și elegant

Scaune

Confort și înălțime perfectă

Jante de aliaj

Agilitate la 360°

Volan și schimbător de viteză

Bucurie tactilă

Faruri Full-LED

Toate privirile la drum
ACCESORII

Exprimă-ți atitudinea

Vrei și mai mult? Noul SEAT Arona îți oferă uneltele pentru un mod de viata mai facil, mai inteligent și mai atractiv. Avem o gamă extinsă de accesorii pentru Arona, pentru a îl putea personaliza conform preferintelor tale.

ARTĂ URBANĂ

Do your thing.

Asta înseamnă să ai încredere în instinctele tale. Urmează-ți calea și vei experimenta extraordinarul. Vezi cum se exprimă artistul urban Mateo și vei înțelege la ce ne referim.

 

MODELE

Alege noul tău SEAT Arona

    de la: EUR 15.881,00

    Configurator

    1)Rată PERFECT LEASING calculată pentru Arona Reference 1.0 EcoTSI, utilizand o dobanda EUR variabila de 5.79%, DAE total (finantare + asigurare) 14.74%, volum finantat 10907.24 EUR, valoare total platibila 15781.67 EUR TVA inclus. Rata nu include TVA. Contractul de finanțare implică și plata unui comision de analiză dosar de 179 EUR TVA inclus, respectiv a unei taxe de management de 2,7%. Această ofertă are caracter informativ și se adresează persoanelor fizice. Pentru o calculație personalizată finală, vă rugăm să vă adresați unui dealer autorizat.

    * Calificativ obținut la testele Euro NCAP din anul 2017.