Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
Siguranță

Sigur, mai sigur

SEAT-ul Alhambra este dotat cu numeroase sisteme de siguranță activă și pasivă. Astfel, călătoriile cu cei dragi sunt mai sigure. SEAT-ul Alhambra este un membru al familiei pe care te poţi baza.

Asistență la unghiul mort*

Bucură-te de o experiență de conducere relaxată

Cu sistemul practic de asistență la unghiul mort schimbarea benzilor devine mai relaxantă. Un semnal optic în oglinda retrovizoare te atenționează dacă un autovehicul se apropie în unghiul tău mort. Cu această dotare de siguranță poți savura fiecare călătorie.

Lane Assist*

Nu mai devia de la drum

Sistemul Lane Assist poate preveni o cauză frecventă a accidentelor, prin recunoaşterea marcajelor de pe carosabil. Când acesta detectează că ai depăşit, neintenţionat, banda de circulaţie, emite un semnal acustic şi vizual şi virează uşor înapoi. Este un fel de înger păzitor hightech.

7 Airbaguri

De șapte ori mai sigur

În SEAT-ul Alhambra cele șapte airbaguri îți dau sentimentul plăcut de a te știi mereu protejat optim. Beneficiezi de: două airbaguri frontale și laterale pentru șofer și pasagerul din dreapta, un airbag-genunchi pentru şofer, precum și două airbaguri cap față și spate.

Detector de oboseală*

Acordă-ți o pauză

Detectorul de oboseală determină pe baza mișcărilor volanului dacă șoferul este prea obosit. Când recunoaște un șofer somnoros, sistemul emite un semnal de atenționare și recomandă o pauză.

Extra*

Mai multă siguranță

Recunoașterea semnelor de circulație

Această dotare practică utilizează o cameră video pentru a recunoaşte semnele de circulaţie, care apoi sunt afişate pe display. În felul acesta ai mereu totul la vedere.

ISOFIX

SEAT-ul Alhambra este prevăzut cu sistemul de prindere al scaunelor pentru copii ISOFIX, ce permite montarea rapidă și sigură a trei scaune pentru copii pe bancheta din spate. Astfel, sunt cei mici protejați optim.

Sistem de frânare multicoliziune

Dacă se ajunge totuși la un accident, se activează sistemul de frânare multicoliziune. Acesta oprește automat SEAT-ul Alhambra pentru a preveni eventuale coliziuni secundare cu alte obstacole sau alte autovehicule.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Alhambra?

*Sistemele de asistență sunt dotări electronice suplimentare ale autoturismelor cu rolul de a ajuta șoferul în anumite situații. Aceste sisteme sunt, totuși, supuse unor limitări de natură fizică și de sistem și nu absolvă șoferul de responsabilitatea conducerii autoturismului său. Vă rugăm să vă interesați (înainte de primul drum), în manualul de utilizare, de felul în care sistemele de asistență vă ajută.