Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă
DESIGN

Dimensiunea potrivită

SEAT-ul Alhambra îşi arată dimensiunea din orice perspectivă: din exterior, din interior şi, bineînteles, la capitolul design. Din prima privire îţi dai seama de spaţiul pe care îl oferă şi în acelaşi timp caracterul său dinamic îl fac unul dintre puţinele monovolume cu o prezenţă puternică şi sportivă. Spaţiul interior este primitor pentru până la şapte pasageri, iar volumul de încărcare de până la 2.430 litri îl transformă într-un adevărat ajutor la transport.

EXTERIOR

Mai mult sport pentru familie

Proporţile sportive ale SEAT-ului Alhambra, liniile sale clare şi pasajele caracteristice ale roţilor îi conferă un aspect suveran, nemaiîntâlnit în acest segment. Spoilerul plafon, hayonul decupat adânc şi inconfundabilele stopuri LED domină partea din spate. Împreună cu forma ascuţită a capotei şi grila frontală caracteristică, Alhambra este un adevărat SEAT.

ROŢI

Totul se învârte în jurul stilului

Alege dintr-o varietate de jante de aliaj care îmbunătăţesc aspectul şi performanţele SEAT-ului Alhambra şi îl personalizează după preferinţele tale. Gama include dimensiuni de până la 18˝.

CULORI

Tu alegi culoarea

Nemetalizată
Metalizată
INTERIOR

Descoperă plăcerea condusului

Interiorul modern include numeroase posibilităţi de depozitare şi până la şapte scaune complete, iar pentru şofer scaunul este dotat cu funcţie de masaj şi memorie. În varianta cu cinci locuri portbagajul dispune de 955 litri, iar cu bancheta spate rabatată ajunge până la 2.430 litri.

FUNCŢIE DE RABATARE "EASY-FOLD"

VERSATIL ÎN 32 DE VARIANTE.

Mulţumită sistemului "Easy-Fold" toate cele şase scaune ale SEAT-ului Alhambra sunt rabatabile individual. Astfel poţi aranja scaunele într-una dintre cele 32 de varinate posibile, alegând-o pe care potrivită ţie şi familiei tale la momentul respectiv.

 

2.430l

Volum de încărcare

6

Locuri

Rabatează scaunele
TRAPĂ PANORAMICĂ

Lasă soarele să intre

Trapa panoramică electrică lasă să intre soarele sau o briză răcoritoare în SEAT-ul Alhambra, printr-o simplă apăsare de buton. Este o dotare ideală pentru o plimbare de vară cu familia. Astfel, ai vremea bună şi direct în maşină.

DETALII

MAI MULT STIL, MAI MULTĂ SUBSTANŢĂ

Planşa de bord:

Tot ce ai nevoie, la îndemâna ta

Trapă panoramică:

Lasă la drum soarele să intre

Farurile:

Bi-xenon adaptiv pentru vizibilitate optimă

Interior:

Fă-te comod în SEAT-ul Alhambra

Alhambra:

Mai atractivă ca niciodată, mai bună ca oricând

Oglinzi retrovizoare:

Oglinzi încălzite, reglabile electric pentru mai mult confort şi mai multă siguranţă

Spaţiu de încărcare:

Nenumărate soluţii pentru bagajele tale