Alhambra

DE LA

EUR 32.787,00

DE LA

EUR 222,00/lună. Fără TVA.¹

PREMIAT CU

"Auto Trophy 2015"
DESIGN

Se potriveşte perfect

SEAT-ul Alhambra îşi arată dimensiunea din orice perspectivă: din exterior, din interior şi, bineînteles, la capitolul design. Din prima privire îţi dai seama de spaţiul pe care îl oferă şi în acelaşi timp caracterul său dinamic îl fac unul dintre puţinele monovolume cu o prezenţă puternică şi sportivă. Liniile sale clare, forma ascuţită a capotei şi grila frontală caracteristică îl fac să fie un adevărat SEAT.

TEHNOLOGIE

Tehnică pentru întreaga familie

SEAT-ul Alhambra oferă tehnologie din plin, dar şi distracţie. Cu sistemele de infotainment şi sistemele de siguranţă activă şi pasivă, poţi transforma fiecare călătorie cu familia într-o experienţă confortabilă şi distractivă. Şoseaua te aşteaptă!

 

Sistem de navigaţie
Scaun şofer cu funcţie de masaj
Faruri adaptive bi-xenon şi funcţie de reglare a distanţei de iluminare
Asistenţă la parcare
SIGURANŢĂ

În cele mai bune mâini

E bine să știi pe ce te poți baza. Mai ales când este vorba despre siguranță la volan. SEAT-ul Alhambra este dotat cu numeroase sisteme de siguranță activă și pasivă. Te poți baza pe faptul că dispune de cea mai bună dotare de siguranță pe care ți-ai putea-o dori în călătoriile cu cei dragi. SEAT-ul Alhambra este un membru al familiei pe care te poţi baza.

7 Airbaguri
Detector de oboseală
Asistenţă pentru unghiul mort
Recunoaşterea semnelor de circulaţie
PROTECȚIA MEDIULUI

Emisii scăzute, performanță optimă

Motorizările Ecomotive sunt dotate cu tehnologie de ultimă oră, care livrează eficiență ridicată și emisii scăzute. Funcții cum sunt sistemul Start-Stop și sistemul de recuperare al energiei la frânare, fac SEAT-ul Alhambra prietenos cu mediul înconjurător și cu buzunarul tău. Toate acestea ne situează pe drumul cel bun care combină plăcerea condusului cu sustenabilitatea.

ACCESORII

Doreşti ceva în plus?

SEAT-ul Alhambra vine deja cu pachet excelent de dotări, dar bineînteles că îl poţi adapta perfect dorinţelor tale cu o gamă largă de accesorii originale® SEAT. Fie că optezi pentru detalii individuale, soluţii inteligente de stocare sau accesorii utile, poţi personaliza SEAT-ul tău Alhambra.   

SERVICE

Pe cele mai bune mâini

Ne dorim să te poți bucura pe deplin de SEAT-ul tău Alhambra. Asta include și service-ul nostru calitativ și eficient care îți dă sentimentul plăcut de a-ți știi mașina pe mâini bune.

Variante de echipare SEAT Alhambra

Alhambra

Style Advanced

  • Jante aliaj Dynamic 17”
  • Geamuri fumurii lateral spate si luneta
  • Suspensie sport

de la: EUR 32.787,00

Configurator

1) Rată PERFECT LEASING calculată pentru SEAT Alhambra Reference 2.0 TDI 150 CP, preţ 25.081 EUR fără TVA, durată 48 luni, avans 25%, 10.000 km/an, volum finanţat 18.811 EUR, dobândă variabilă EUR 5,49%, DAE 6,52%, fără asigurare CASCO. Oferta se supune unor termene şi condiţii. 

Acest website utilizează cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie.
Acceptă şi continuă