Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă şi continuă

Alhambra

Preț de la
32.365 € (cu TVA inclus)
Preț de la
32.365 € (cu TVA inclus)

*Prețurile sunt recomandate și se vor calcula în lei la cursul anunțat de PORSCHE ROMÂNIA în ziua efectuării plății (cursul de facturare al Porsche Bank România din ziua precedentă). PORSCHE ROMÂNIA își rezervă dreptul de a aduce modificări prezentei liste de prețuri, ca urmare a unor erori, modificări structurale sau de preț, apărute în urma unor comunicări din partea  SEAT S.A.

Siguranță
Senzor Blind-Spot
Siguranță
Senzor Blind-Spot

Tehnologie avansată care te alertează dacă există autovehicule pe care nu le poți vedea la schimbarea benzii.

Inclusiv
4 ani garanție
Inclusiv
4 ani garanție

* 4 ani, din care 2 ani conform Condițiilor Generale de Garanție (fără limită de km) și 2 ani (anii 3 și 4 de exploatare) conform Condițiilor de Garanție Suplimentară (în limita unui parcurs total de 120.000 km socotit din data livrării, cu acoperire pe teritoriul României); 3 ani pentru vopsea; 12 ani la perforarea caroseriei din cauza corodării.

Variante de echipare

Reference

 • Blind Spot Detection
 • Imobilizator electronic
 • Lane Assist (sistem menținere bandă de circulație)
 • Geamuri față și spate acționate electric
 • Sistem Navigație

de la EUR 32.364,00

Configurator

Style

 • Jaluzele pentru geamurile laterale spate (al doilea rând)
 • Spațiu depozitare sub scaunele din față
 • Volan, schimbător viteze în piele
 • Sistem Navigație

de la EUR 34.345,00

Configurator

Xcellence

 • Jante aliaj Dynamic 17” 48/2
 • Scaune față sport
 • Kessy (sistem acces și pornire/oprire motor fără cheie)
 • Senzori de parcare față și spate

de la EUR 35.830,00

Configurator
Design

Dimensiunile potrivite

SEAT-ul Alhambra îşi arată dimensiunea din orice perspectivă: din exterior, din interior şi, bineînteles, la capitolul design. Din prima privire îţi dai seama de spaţiul pe care îl oferă şi în acelaşi timp caracterul său dinamic îl fac unul dintre puţinele monovolume cu o prezenţă puternică şi sportivă. Liniile sale clare, forma ascuţită a capotei şi grila frontală caracteristică îl fac să fie un adevărat SEAT.

Tehnologie

Tehnică pentru întreaga familie

SEAT-ul Alhambra oferă tehnologie din plin, dar şi distracţie. Cu sistemele de infotainment şi sistemele de siguranţă activă şi pasivă, poţi transforma fiecare călătorie cu familia într-o experienţă confortabilă şi distractivă. Şoseaua te aşteaptă!

Siguranță

Pe mâini bune.

E bine să știi pe ce te poți baza. Mai ales când este vorba despre siguranță la volan. SEAT-ul Alhambra este dotat cu numeroase sisteme de siguranță activă și pasivă. Astfel călătoriile cu cei dragi sunt mai sigure. SEAT-ul Alhambra este un membru al familiei pe care te poţi baza.

Accesorii

Doreşti ceva în plus?

SEAT-ul Alhambra vine deja cu pachet variat de dotări, dar bineînteles că îl poţi adapta după dorinţele tale cu o gamă largă de accesorii originale® SEAT. Fie că optezi pentru detalii individuale, soluţii inteligente de stocare sau accesorii utile, poţi personaliza SEAT-ul tău Alhambra.

Service

Pe mâini sigure

Ne dorim să te poți bucura pe deplin de SEAT-ul tău Alhambra. Asta include și service-ul nostru calitativ și eficient care îți dă sentimentul plăcut de a-ți știi mașina pe mâini bune.

Vrei să afli mai multe despre noul SEAT Alhambra?