INFORMATII DESPRE MOTOARELE DIESEL

DUMNEAVOASTRA SUNTETI PRIORITATEA NOASTRA

 

Dupa cum deja am mentionat, va informam ca in ultimele luni, detinatorii vehiculelor SEAT echipate cu motoare Diesel EA 189 produse de Volkswagen AG, afectate de incidentul NOx au fost notificati sa prezinte vehiculele lor partenerilor service pentru implementarea solutiei de corectie a softului, fara nici un fel de costuri aferente. Pentru anumite tipuri de vehicule masurile tehnice prevazute de autoritatile competente sunt in curs de emitere.

 

Va confirmam totodata ca nici un vehicul nou SEAT echipat cu motor EU 6 nu este afectat de catre acest incident. De altfel, nici unul din vehiculele pe care SEAT le produce in mod curent nu este echipat cu motoare EA 189. In plus, dorim sa va asiguram ca toate vehiculele produse de catre SEAT sunt sigure si apte sa circule fara restrictii pe drumurile publice.

Pentru mai multe informatii, va rugam apelati Diesel Hotline 021.2000902.

DECLARATIA CONSILIULUI DE SUPRAVEGHERE AL VOLKSWAGEN AG

Consiliul de supraveghere al Volkswagen AG a analizat in detaliu in sedinta sa din 25.09.2015 situatia actuala. Compania regreta situatia creata si declara ca va face eforturi pentru clarificarea situatiei, stabilirea responsabilitatilor si luarea masurilor ce se vor dovedi necesare.