INTREBARI FRECVENTE

Intrebările dumneavoastră - răspunsurile noastre

Sunt implicate și vehicule SEAT? Dacă da, câte?

SEAT a asamblat în total 700,000 de autovehicule cu motor tip EA 189 dintr-un total de aproximativ 11 milioane anuntate de către Grupul Volkswagen. Cele 700,000 de autovehicule au fost distribuite prin reteaua de vânzare internatională.

Cum pot afla dacă mașina mea este afectată?

Pe acest site puteţi verifica acum dacă mașina Dumneavoastră SEAT este afectată sau nu, folosind seria de șasiu (numărul de identificare) a mașinii.

Unde se află seria de șasiu (numărul de identificare) a mașinii mele?

Seria de șasiu (numărul de identificare) a mașinii este o combinaţie unică de 17 cifre și litere; o regăsiţi pe Certificatul de Inmatriculare (talon) și de asemenea pe mașina Dumneavoastra. 

Ce trebuie sa fac dacă mașina mea este afectată?

Vă vom informa cât mai curând posibil. In momentul de fată, Grupul Volkswagen lucrează impreună cu departamentele de dezvoltare pentru a implementa măsurile tehnice necesare.

Ce motoare sunt implicate exact?

Autovehiculele afectate sunt cele echipate cu motoare Diesel EU5 de tip EA 189, de 1.2 l, 1.6 l și 2.0 l, cu 3 și 4 cilindri.
SEAT vă va informa asupra tuturor detaliilor referitoare la mașinile implicate. Puteţi continua să folosiţi in sigurantă autoturismul ca parte a vieţii Dumneavoastră cotidiene.

Autoturismele SEAT implicate sunt sigure pentru conducere?

Confirmăm faptul că toate autoturismele sunt absolut sigure și pot fi conduse făra restricţii. Investigaţia are ca obiect exclusiv emisia de substanţe poluante de către motor.

Ce trebuie să fac dacă suspecteaz că autoturismul meu ar putea fi echipat cu un motor afectat?

In cazul in care este necesară o masură de service, proprietarii vor fi inștiintaţi să meargă la orice service autorizat pentru a se lua măsurile tehnice adecvate. Grupul Volkswagen garantează ca această nu vă presupune costuri din partea Dumneavoastră Suplimentar, pe acest site, există un instrument disponibil pentru Dumneavoastră pentru a verifica dacă mașina Dumneavoastră este afectată sau nu.

Va implica costuri din partea mea?

Grupul Volkswagen îşi asumă responsabilitatea totală şi va acoperi costurile măsurilor necesare.

Am cumpărat un autoturism nou care nu mi-a fost livrat incă. Este autoturismul meu implicat?

Toate autoturismele SEAT noi din UE dotate cu motoare conforme cu EU6 corespund cerinţelor legale fără excepţie

Trebuie să ii fac inspecţie tehnică mașinii mele?

Nu. Toate autoturismele sunt sigure și pot fi conduse fără restricţii.

Sunt implicate și motoare EU6?

Nu, toate autoturismele SEAT noi din UE dotate cu motoare conforme cu EU6 corespund cerinţelor legale fără excepţie.

Ce modele SEAT sunt implicate?

Modelele implicate sunt: Ibiza SC, Ibiza 5D, Ibiza ST, Leon II, Altea, Altea XL, Altea Freetrack, Toledo III, Noul Toledo, Exeo, Exeo ST și Alhambra.

Când incepe rechemarea și cum voi fi notificat?

SEAT  începe din vara luni 2016, chemarea vehiculelor cu motoare diesel EA189. Toți clienții vor fi informații in scris. Pentru clienții afectați toate reparațiile necesare sunt efectuate în mod gratuit.

Acest website utilizează cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie.
Acceptă şi continuă