TEHNOLOGIE

Tehnologie, care îți place

Tehnologia are într-o maşină multiple roluri: asigură siguranţă şi confort, precum şi o experienţă de conducere facilă şi plăcută.  La SEAT-ul Leon toate acestea sunt în standard, dar el are şi ceva în plus: o doză gigantică de distracţie. Nu degeaba este motto-ul nostru: "Technology to enjoy".

SISTEM MEDIA PLUS & NAVIGAŢIE

Pe drumul cel bun

Cu sistemul de navigaţie SEAT, cu recunoaştere vocală, eşti perfect echipat pentru drum şi îl poţi întreba despre rută. Aceasta va fi afişată pe ecranul tactil color de 6,5˝ şi te poţi concentra în voie, de exemplu, la coloana sonoră a călătoriei tale redată prin Media System Plus cu opt difuzoare de calitate.

TEHNOLOGIE FULL LINK

Perfect conectat

Cu tehnologia Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin Media System Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™. Astfel folosirea telefonului smart în SEAT Leon devine mai simplă și mai sigură.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Parcare mai simplă

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al SEAT-ului Leon, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

SEAT DRIVE PROFILE

Stilul tău personal de condus

Cu SEAT Drive Profile îţi personalizezi experienţa de conducere. Poţi alege între modurile: Eco, Normal sau Sport. Fiecare are caracterul său unic, care se manifestă prin timpii de răspuns, asistarea direcţiei şi iluminatul interior. În plus, îţi poţi crea un profil personalizat combinând caracteristicile dorite din cele trei profile, pentru a crea o experienţă de conducere personală şi unică.

EXTRA

Tehnologia contează

SEAT SOUND SYSTEM

Bucură-te de fiecare călătorie cu coloana sonoră potrivită. Sistemul de sunet al Leon-ului umple habitaclul cu un sunet clar și intens, grație amplificatorului cu 6 canale care livrează  135 de wați în nouă difuzoare și un subwoofer. Indiferent daca îți dorești un bass puternic sau un concert rafinat de pian, sistemul audio îți va satisface complet dorințele.

PACHET LUMINI ŞI VIZIBILITATE

Conduci în siguranţă, ajungi în siguranţă. Cu lumini automate, oglindă interioară heliomată, senzor de ploaie, funcţie Coming-Home şi oglinzi retrovizoare pliabile electric, eşti mereu vizibil şi ai vizibilitate optimă. 

CRUISE CONTROL

Drumuri lungi pe autostradă la care îţi amorţeşte piciorul pe pedala de acceleraţie? Noi considerăm că meriţi mai mult confort. Astfel, sistemul Cruise Control menţine automat viteza dorită şi îţi predă controlul printr-o simplă apăsare a pedalei de frână sau acceleraţie.

MOTORIZĂRI

Ce te pune în mișcare?

1.6 TDI Start&Stop 81kW ECOMOTIVE

(110 CP)

4-CILINDRI-DIESEL

Cilindree, litru / cm³: 1.6 / 1598

Alezaj / Cursă Piston, mm: 79,5 / 80,5

Putere maximă, kW (CP) la 1/min: 81 (110) / 3200 - 4000

Cuplu maxim, Nm la 1/min: 250 / 1500 - 3000

Compresie: 16,2

Viteză maximă, km/h: 199

Accelerație de la 0 - 100 km/h, s: 10,5

Consum combustibil, l/100 km; Mixt: 3,6

Emisii CO2, g/km; Mixt: 94

Clasă eficiență energetică: A+

FARURI FULL LED

Iluminare garantată

Un fascicul de lumină LED, deosebit de puternic, vă asigură că nu veţi scăpa nici un detaliu pe şosea, chiar şi în condiţii de iluminare dificile. Iar tehnologia LED este atât de economică încât, în mod normal, nu va trebui să schimbaţi vreodată un bec.  

stins

aprins

FARURI FULL LED

Iluminare garantată

Un fascicul de lumină LED, deosebit de puternic, vă asigură că nu veţi scăpa nici un detaliu pe şosea, chiar şi în condiţii de iluminare dificile. Iar tehnologia LED este atât de economică încât, în mod normal, nu va trebui să schimbaţi vreodată un bec.