Leon

de la

EUR 114,00/lună. Fără TVA.¹

Calificativ Euro NCAP

cu

Tehnologie Full Link
Prezentare

Trăieşte progresul

SEAT-ul Leon reprezintă mobilitate la cel mai înalt nivel: un hatchback de familie, care aduce stil şi distracţie pe şosea. Este plin de inovaţii tehnologice, are finisaje de înaltă calitate şi arată extraordinar.  Trenul de rulare dinamic transformă şi cel mai scurt drum într-o experienţă pe cât de incitantă, pe atât de sigură.

TEHNOLOGIE

Tehnologie, care îți place

Tehnologia are într-o maşină multiple roluri: asigură siguranţă şi confort, precum şi o experienţă de conducere facilă şi plăcută.  La SEAT-ul Leon toate acestea sunt în standard, dar el are şi ceva în plus: o doză gigantică de distracţie. Nu degeaba este motto-ul nostru: "Technology to enjoy".

Tehnologie Full Link
Faruri Full LED
Cameră video pentru marșarier
Sistem Media Plus
SIGURANŢĂ

Cu siguranţă mai multă plăcere a condusului

Siguranţa familiei tale este prioritară. De aici am început dezvoltarea SEAT-ului Leon: cu cele mai moderne tehnologii de siguranţă, te protejează pe tine şi persoanele dragi ţie în orice situaţie şi la fiecare călătorie. Suntem convinşi că vei putea conduce relaxat.

Detector de oboseală
Asistenţă la faza lungă
Lane Assist
Cruise Control Adaptiv ACC
PROTECŢIA MEDIULUI

Pe drumul cel bun

A fi responsabil cu mediul înconjurător reprezintă astăzi standardul în industria auto. Marca SEAT a avut mereu un rol fruntaş în dezvoltarea de motoare care scad consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ şi, bineînţeles, continuăm pe acest drum.

ACCESORII

Poți adăuga mai mult

Cu o gamă largă de accesorii originale® SEAT poți configura SEAT-ul Leon conform preferințelor tale personale. 

SERVICE

Pe cele mai bune mâini

Ne dorim să te poți bucura pe deplin de SEAT-ul tău Leon. Asta include și service-ul nostru calitativ și eficient care îți dă sentimentul plăcut de a-ți știi mașina pe mâini bune.

Variante de echipare SEAT Leon

1) Rată PERFECT LEASING calculată pentru SEAT Leon Reference 1.2 TSI 86 CP, preţ 12.085 EUR fără TVA, durată 48 luni, avans 25%, 10.000 km/an, volum finanţat 9.064 EUR, dobândă variabilă EUR 5,49%, DAE 6,54%, fără asigurare CASCO. Oferta se supune unor termene şi condiţii.