TEHNOLOGIE

Tehnologie care îți place

SEAT-ul Leon X-PERIENCE este dotat cu multiple tehnologii care asigură protecție și confort, dar și un al treilea aspect important: distracție. Sistemul de tracțiune 4x4, sistemul de navigație și numeroasele sisteme de asistență se combină pentru a livra experiența de conducere supremă. Indiferent dacă la drum lung sau scurt, cu dotarea Leon-ului X-PERIENCE vei savura mereu călătoria.

4Drive

Pe toate patru roți

Cu sistemul de tracțiune 4Drive convinge SEAT-ul Leon X-PERIENCE în toate condițiile de carosabil și vreme. Acesta oferă în situații dificile o experiență de conducere stabilă și plăcută, livrând maximul de tracțiune și agilitate.

CAMERĂ VIDEO PENTRU MARȘARIER

Parcare mai simplă

Prin camera video pentru marșarier primești asistență vizuală la parcare. Camera inclusă în hayon transmite imaginile către afișajul color al SEAT-ului Leon X-PERIENCE, astfel încât poți aborda și cel mai îngust loc de parcare.

TEHNOLOGIE FULL LINK

Perfect conectat

Cu tehnologia Full Link poți utiliza telefonul tău smart prin Media System Plus. Este compatibilă cu Apple CarPlay®, Android Auto™ și MirrorLink™. Astfel folosirea telefonului smart în SEAT Leon X-PERIENCE devine mai simplă și mai sigură.

PACHET LUMINI ŞI VIZIBILITATE

Totul la vedere

Conduci în siguranţă, ajungi în siguranţă. Cu lumini automate, oglindă interioară heliomată, senzor de ploaie, funcţie Coming-Home şi oglinzi retrovizoare pliabile electric, eşti mereu vizibil şi ai vizibilitate optimă. 

CRUISE CONTROL ADAPTIV ACC

Păstrează distanţa

Cu ajutorul unui radar integrat în grila radiator a SEAT-ului Leon
X-PERIENCE, sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC) măsoară distanţa, direcţia şi viteza autovehiculelor din faţa ta. În felul acesta adaptează sistemul automat viteza de rulare, pentru a păstra mereu o distanţă optimă de siguranţă. Simplu şi sigur!

CUTIE DE VITEZE DSG

Schimbă mai repede

Cutia de viteze DSG combină confortul unei cutii automate cu agilitatea uneia manuale. Schimbă vitezele prin padelele de pe volan sau lasă sistemul automat eficient să selecteze mereu treapta de viteză ideală şi vei simţi o acceleraţie continuă, fără pierdere de putere.

Media System Plus & Navigaţie

Pe drumul cel bun

Cu sistemul de navigaţie SEAT, cu recunoaştere vocală, eşti perfect echipat pentru drum şi îl poţi întreba despre rută. Aceasta va fi afişată pe ecranul tactil color de 6,5˝ şi te poţi concentra în voie, de exemplu, la coloana sonoră a călătoriei tale redată prin opt difuzoare de calitate.

EXTRA

Mai multă tehnologie, mai multă distracţie

SEAT SOUND SYSTEM

Bucură-te de fiecare călătorie cu coloana sonoră potrivită. Sistemul de sunet al Leon-ului X-PERIENCE umple habitaclul cu un sunet clar și intens, grație amplificatorului cu 6 canale care livrează  135 de wați în zece difuzoare și un subwoofer.

SEAT DRIVE PROFILE

Cu SEAT Drive Profile îţi personalizezi experienţa de conducere. Poţi alege între modurile: Eco, Normal sau Sport. În plus, îţi poţi crea un profil personalizat combinând caracteristicile dorite din cele trei profile, pentru a crea o experienţă de conducere personală şi unică.

COMPUTER DE BORD

Computerul de bord al Leon-ului X-PERIENCE îţi afişează toate informaţiile relevante: consumul de combustibil instant şi mediu, durata călătoriei, viteză medie de deplasare sau temperatura exterioară.

FARURI FULL LED

Să fie lumină LED

Un fascicul de lumină LED, deosebit de puternic, vă asigură că nu veţi scăpa nici un detaliu pe şosea, chiar şi în condiţii de iluminare dificile. Iar tehnologia LED este atât de economică încât, în mod normal, nu va trebui să schimbaţi vreodată un bec.  

MOTORIZĂRI

Puterea vine din interior