DESIGN

Fără limite

SEAT-ul Leon X-PERIENCE completează designul dinamic al Leon-ului ST cu detalii robuste care scot în evidență caracterul său offroad. De la garda la sol înălțată și până la barele de protectie față și spate în aluminiu, Leon-ul X-PERIENCE dovedește că un offroader puternic nu trebuie să renunțe la stil. 

DESIGN OFFROAD

Pe drumuri noi

SEAT-ul Leon X-PERIENCE își cunoaște bine destinația: drumurile care te scot din rutina zilnică și te fac să întâlnești necunoscutul. În acest autoturism cucerești fiecare cărare, pe orice teren. Sub designul atractiv al Leon-ului X-PERIENCE se ascunde un aventurier hotărât. 

VOLUM DE ÎNCĂRCARE

Totul la tine

Când călătoria te poate duce oriunde, ar fi bine să ai totul la tine. Portbagajul generos îți oferă spațiu suficient pentru bagaje și încă mai mult, când poți transforma volumul de 587 litri într-unul enorm de 1.470 litri. După cum vezi, Leon-ul X-PERIENCE oferă oricând suficient spațiu pentru o nouă aventură.

TREN DE RULARE

Pretenții ridicate

Cu garda la sol mai înaltă a Leon-ului X-PERIENCE fiecare călătorie devine o aventură. Un spațiu suplimentar de aproape 3 cm sub autoturism oferă mai multă libertate de mișcare pe teren accidentat și o prezentă unică pe șosea.

ROȚI

Pregătit de orice

Cu jantele de aliaj exclusive pleci, cu stil, în următoarea călătorie cu Leon-ul X-PERIENCE. Designul sportiv confirmă performanța dinamică pe orice suprafață de rulare. 

CULORI

Tu dai tonul

Nemetalizată
Metalizată
INTERIOR

Spirit de aventură în interior

Interiorul calitativ al Leon-ului X-PERIENCE combină confortul desăvârșit cu eleganța sportivă pentru o experiență de conducere deosebită, chiar și când nu pornești în natură. Tapițeria sportiv-elegantă te ajută să intri într-o clipită în spiritul de aventură. 

DOTĂRI

Detalii subtile, experiență deosebită

TRAPĂ ELECTRICĂ PANORAMICĂ

Trapa panoramică electrică lasă să intre soarele sau o briză răcoritoare în Leon-ul tău X-PERIENCE, printr-o simplă apăsare de buton. Este o dotare ideală pentru o plimbare de vară cu familia. Astfel, ai vremea bună şi direct în maşină.

Iluminare interioară

Iluminarea interioară LED în portierele SEAT-ului Leon X-PERIENCE își schimbă culoarea în funcție de SEAT Drive Profile. Tu decizi în ce culoare va străluci interiorul, în funcție de stilul de condus: sportiv sau confort.

DETALII X-PERIENCE

Ceea ce face Leon-ul X-PERIENCE deosebit se vede și în cele mai mici detalii: logo-ul XP de pe volan și de pe ornamentele de praguri față, cusăturile portocalii ale scaunelor de piele sau barele de protecție în aluminiu. Toate îți trezesc spiritul de aventură.